BRUDD: Heidi Weng og Emil Iversen avbildet på pressemøtet foran verdenscuprennene i langrenn på Lillehammer i februar. Foto: , Geir Olsen

Slutt mellom Weng og kjæresten

Langrennsløperne Heidi Weng (24) og Emil Iversen (24) er ikke lenger et par. Det bekrefter Weng selv gjennom skiforbundets pressekontakt.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Jeg kan bekrefte at vi ikke er et par, sier Heidi Weng gjennom forbundets pressekontakt Gro Eide til Trønder-Avisa.

Avisen skrev søndag en artikkel om «Helgens ulykkespar», og ble i den forbindelse gjort kjent med at langrennsløperne ikke lenger er sammen. Iversen og Weng ble et par i 2011, men ønsker ikke å kommentere årsaken til bruddet.

Bommet i helgen

I helgen gjorde Weng seg bemerket da hun feilberegnet fullstendig og gikk inn oppløpet ved passering 7,5 kilometer selv om det gjensto én runde.

– Jeg er jo kanskje verdens største idiot av og til. Jeg får til det meste, for å si det slik. Jeg vet ikke hva det neste blir. Kanskje å gå feil vei i løypa? sa Weng til VGs reporter etter rennet i Kuusamo.

Samtidig mistet eks-kjæresten Iversen seieren på 20-kilometeren under norgescuprennet på Gålå da han brukte skøytetak på klassiskdelen, skriver Trønder-Avisa.

Roste hverandre

VG møtte Weng og Iversen på Lillehammer for ett år siden. Da sa de to følgende om hverandre:

– Det jeg tar med meg mest fra Heidi er råskap og hvile, hun er ganske god på å hvile, sa Iversen om Weng.

– Jeg tror Emil er mer rutinert enn meg. Han går mye skirenn han også. Han går Skandinavisk Cup. Jeg som får mer tips enn jeg gir han. Jeg tror han klarer seg veldig bra, jeg, sa Weng.

Les også: Heidi Wengs kjæreste er Northugs «hemmelige» treningspartner

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder