Hovedinnhold

Røkke fikk oppreisning av TV 2

TV 2 har betalt en ukjent sum til den tidligere langrennslegen Kjell Eystein Røkke (69) etter beskyldningene kanalen rettet mot legen i programmet «Rikets tilstand».

Denne saken handler om:

Det bekrefter sønnen Gard Tore overfor VG: - Far har fått oppreisning av TV 2. Hvor mange penger det er snakk om, vil jeg ikke kommentere. Vi er blitt enige med TV 2 om å ikke gå ut med noe beløp.

Sammen med tidligere landslagstreneren Inge Bråten møtte han TV 2-sjef Kåre Valebrokk. Etter hva VG får opplyst, hadde ikke partene noen vanskeligheter med å komme til enighet.

- Vi er veldig godt fornøyd med summmen, sier Gard Tore til VG.

Langrennslegen fra 1968 til 1994 ble beskyldt for å ha tatt ut 150 legemidler - hvor ni av disse skulle være dopingmidler - foran Lillehammer-OL. Røkke ble mystifisert og karakterisert som «hemmelighetsfull».

Bekrefter

Konserndirektør i TV 2, Rune Indrøy, bekrefter at partene er kommet til enighet med Røkke, men at han ikke vil kommentere beløpet. - Det har vært et klart ønske fra vår side å få en slutt på denne saken, og vi er glade for at vi kunne møte Røkkes krav.

PS! TV 2 måtte fra før punge ut fem millioner kroner til Idrettsforbundet og Norges Olympiske Komité. Disse pengene skulle brukes til opplysningsarbeid for å rette opp norsk idretts skadde renommé, og til støtte for antidopingarbeidet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Langrenn

Se neste 5 fra Langrenn