Hovedinnhold

Knocket ut Rouseys kjæreste – og hånet ham som konemishandler

MMA-tungvekter Derrick «The Black Beast» Lewis (32) nøyde seg ikke med å knocke ut Travis Browne (34) i andre runde av helgens UFC-oppgjør. Da han ble intervjuet etterpå hadde han mer krutt på lager.

Denne saken handler om:

Det er ikke bare Rousey som sliter tungt i MMA-verden. Den kvinnelige superstjernen har tapt sine to siste kamper på brutalt vis – senest mot Amanda Nunes 30. desember.

Rousey etter knockouttapet: – Trenger tid til å reflektere og tenke

I helgen skulle kjæresten Travis Browne forsøke å redde parets ære i buret, men det gikk dårlig. Tre minutter ut i andre runde ble han slått rett i kanvasen, og Lewis fulgte opp med tre fire knallharde slag fordi dommeren var sent inne og stoppet kampen.

Seks strake seirer

Det var likevel lite sympati å hente hos Lewis da han ble intervjuet etterpå og spurt om de siste slagene:

– Jeg satte pris på at kampen gikk litt lenger enn den burde. Jeg ville bare få ut raseriet mitt på Travis' ansikt fordi han liker å slå kvinner, sa Lewis da han ble intervjuet av UFC-kommentator Brian Stann.

Alexander Jacobsen med imponerende knockoutseier i London

– Han kaller seg selv en mann, men han liker å legge hendene sine på kvinner. Bare glem den fyren, jeg har mye større hjerte enn ham, la Lewis til etter sin sjette strake seier i tungvektsklassen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Browne på sin side har tapt sine tre siste kamper, og det spørs om karrieren nærmer seg slutten – i alle fall i UFC. Den kontrakten hang også i en syltynn tråd da ekskona hans, Jenna Renee Webb, sommeren 2015 la ut bilder av seg selv på Instagram der hun hadde blåmerker og skader – angivelig forårsaket av Browne.

Han ble umiddelbart fjernet fra et planlagt UFC-stevne, men kom inn i varmen igjen etter at en uavhengig gransking konkluderte med at det manglet bevis. Paret ble skilt i februar i fjor, og det er ingen hemmelighet at Browne har datet Rousey i lang tid.

– Hvor er Rondas fine rumpe? spurte Lewis oppe i buret foran en tydelig brydd Stann.

Måtte angiveri på do

Browne fikk ikke muligheten til å svare på ufinhetene fra Lewis. Etter tapet ble han umiddelbart fraktet til sykehus, og var ikke med på pressekonferansen etterpå. Han nøyde seg med å legge ut en melding i sosiale medier.

Browne hadde for øvrig overtaket i den første runden av oppgjøret i Halifax, Canada. Han traff Lewis med flere harde kroppsslag og spark, og Lewis hadde tydelige smerter etter seieren.

Selv forklarte han magesmertene med at han egentlig måtte på do:

– Jeg må egentlig bare gjøre «nummer to», det er alt. Det gjorde ikke vondt på grunn av sparkene.

Lewis har nå planer om å ta seg en lengre pause fra buret – til tross for at han virkelig er i flytsonen med den lengste seiersrekken av alle aktive tungvektere i UFC.

– Jeg trenger en pause, å fighte annenhver måned gjør at jeg er i dårlig humør hjemme hos familien min. Så føler jeg for å bli borte en stund. Jeg vil ikke høre noe om fighting i de neste månedene. All treningen og all sexen jeg har vært igjennom gjør at kroppen min trenger en pause, sa Lewis.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Kampsport

Se neste 5 fra Kampsport