Havnaa skadet: – Trodde vannet rant inn i hjernen da jeg dusjet

Kai Robin Havnaa (30) må ta seg en lengre treningspause etter helgens seier, og fikk en skikkelig guffen opplevelse da han sprakk trommehinnen i kampen mot Levani Lukhutashvili (24) lørdag kveld.

Det var i den andre runden av kampen det skjedde. Havnaa fikk et slag mot sitt venstre øre, og merket at noe var «galt».

– Jeg merket det godt da slaget traff, og hadde en rar lyd i hodet resten av runden. Men da jeg gikk ut i tredje runde kjente jeg ikke noe til det. Jeg vil tro at adrenalinet og kampfokus hadde tatt over, forklarer Havnaa.

les også

Havnaa med knockoutseier etter kaotisk avslutning

I den tredje runden avgjorde han på teknisk knockout mot Lukhutashvili. I garderoben etter kampen merket Havnaa at noe var galt igjen.

– Jeg trodde vannet rant inn i hjernen da jeg dusjet etter kampen. Det føltes ødelagt ut inne i øret. Det viste seg å være en sprukket trommehinne, og det er en relativt vanlig bokseskade, forklarer 30-åringen.

UBESEIRET: Kai Robin Havnaa i aksjon mot Rad Rashid i Arendal i mars. Over sommeren går han etter planen sin 16. proffkamp. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

les også

Boksebomben: – Kroppsform betyr mindre enn de fleste tror

Pluss content

Nå får han ikke trent i det hele tatt, men hodepinen han har slitt med på venstresiden har gitt seg.

– Jeg har ikke klart å jogge en gang, og har tatt det helt rolig. Men jeg merker at formen har begynt å komme. Nå skal jeg først ha en liten sommerferie, og så er jeg er veldig innstilt og motivert til ny kamp. Jeg er såpass høyt rangert nå, at jeg har klart å komme i posisjon til å få noen meget store kamper allerede til høsten, sier Havnaa som står med 15 seirer på sine 15 proffkamper.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder