SPARRER: Arild Haugen (t.v.), som her sparrer med Ole Klemetsen i Spania, skal gå sin første proffkamp i desember. Foto: Privat

Arild «Hulken» Haugen debuterer i proffringen

Arild «Hulken» Haugen får sin proffdebut som bokser i Valencia 11. desember. Promotor Ulf Johansen lover at han skal få en skikkelig utfordring.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

- Det var meningen at Arild (Haugen) og Anna Ingman skulle ha bokset på et stevne her i Spania 28. november, men vi mistet hovedkampen vår i det stevnet, og dermed måtte vi finne en alternativ løsning.

- Alt gikk i orden i og med at vi fikk med våre boksere i et lokalt storstevne i Valencia. Det er snakk om et TV-overført stevne i den store Valencia-regionen, så jeg ser virkelig fram til dette, sier Tønsberg-treneren og promotoren Ulf Johansen til NTB.

Les også: Har sparret med Klemetsen

Han kommer til å sette Hulken opp i en firerunderskamp.

- Dette blir debuten hans, og han kommer til å få en utfordring. Vi må finne en motstander til ham som er teknisk god for at det skal være noen vits. Vi kommer i hvert fall ikke til å sette ham opp mot «en full sjømann», sier Johansen.

- Hulken er stor og slår hardt. Derfor er det ingen vits i å sette ham opp mot en som ikke kan bokse, for en uerfaren bokser vil falle med en gang han blir truffet, og det har ingen hensikt, sier Tønsberg-treneren.

Han sier at svenske Anna Ingman som kan bli en framtidig utfordrer til Cecilia Brækhus, skal ut i sin første åtterunderskamp på det samme stevnet, men foreløpig er ingen motstander klar for henne heller.

- Ellers begynner den nye boksegymmen min å ta form her i Torreveija. Den blir bygget etter samme lest som TK-hallen i Tønsberg med flere atletidretter under samme tak. Det kommer også til å bli muligheter for folk til å overnatte i tilknytning til treningslokalene, og jeg kommer til å satse på at Hulken skal gå sin neste kamp i den nye hallen som blir ferdig i desember, sier Ulf Johansen til NTB.

Bli tilhenger av VG Nett på Facebook - KLIKK HER!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder