TAPTE: Emil Weber Meek fikk ingen drømmekveld i Polen. Foto:Privat,

Meek tapte på knockout i Polen

Emil Weber Meek (26) holdt på å knocke ut Albert Odzimkowski (27) tidlig i kampen, men fikk smake sin egen medisin da han tapte på knockout mot slutten av den første runden i Polen fredag kveld.

Artikkelen er over fire år gammel

Etter å ha blitt truffet med et knallhardt høyreslag, måtte Meek ned i knestående og han kom seg aldri opp igjen. For da det gjensto omtrent halvannet minutt av den første runden, så stoppet dommeren kampen etter at Odzimkowski hadde bombardert nordmannen med høyre-venstre-kombinasjoner.

Les også: MMA-Meek: – Jeg er i monsterform

Meek står nå med to tap og fem seirer i karrieren, og drømmen om UFC virker for øyeblikket fjern.

Jaktet tidlig knockout

Men det kunne gått begge veier i polske Kolobrzeg fredag kveld.

Nordmannen gikk som vanlig offensivt ut og prøvde seg umiddelbart med et flyvende kne som ble parert før Odzimkowski tok Meek til bakken.

Etter hvert kom han seg opp og traff med et slag som rystet den polske motstanderen. Men Odzimkowski holdt unna samtidig som Meek muligens brente av for mye krutt i jakten på knockout.

– Kampen var vill og kunne gå begge veier. Emil knocket Odzimkowski ned tidlig i runden, men polakken sto imot. Emil brukte nok veldig mye energi på jakten på den avslutningen, sier MMA-revyens redaktør Andreas Roaldsnes til VG.

– Som vanlig leverer Emil en voldsom kamp, men dessverre gikk det ikke veien denne gangen. Odzimkowski var et beist, og hadde litt av en hake og sto for et voldsomt press, sier Roaldsnes.

Da Odzimkowski ble intervjuet oppe i ringen etter seieren, så hadde han et stygt kutt over det venstre øyet. Det var et tydelig bevis på at han også hadde fått merke Meeks slagkraft.

Profilert nordmann

Meek har vært Norges mest profilerte MMA-utøver de siste årene, og markerte seg kraftig med fire imponerende knockoutseirer i 2013, men så har karrieren stoppet litt opp. Etter at skadeproblemer sørget for at det ble null kamper i fjor, så gjorde han comeback med tap i Polen i mars.

Det kontroversielle poengtapet ble gjort omtil «no contest» noen dager senere, men fredagens tap er det lite å gjøre med for Meek.

Han lovet for øvrigVG i forkant av kampen at det karakteristiske skjegget ville ryke dersom hantapte mot Odzimkowski.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder