Melhus etter knockoutseieren i Spektrum: – Det drøyeste jeg har vært med på

OSLO SPEKTRUM (VG) Kevin Melhus (26) vartet opp med knockoutseier i den første proffkampen på norsk jord siden 1981.

Publisert:

– Det er det drøyeste jeg har vært med på. Adrenalinet pumper, og man får bare skutt energi inn i kroppen, beskriver Melhus til pressen etter seieren.

Det er gått nesten 35 år siden norskuganderen John Baker Muwanga vant på poeng mot Des Gwilliam på Regnbuen i Oslo. Det lille stevnet i Klingenberggata ble det siste før proffboksingen ble forbudt i Norge.

Ekspertene før storkampen: «Hvis det er en av bokserne som blir knocket, så er det Cecilia»

Melhus fikk æren av å åpne et nytt kapittel i norsk boksehistorie da han var fullstendig overlegen i sin proffdebut mot Tyske Christian Dulz.

– Jeg følte jeg hadde kontroll, men alt er relativt og alt kan skje i boksing, sier Melhus.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FULL KONTROLL: Christian Dulz (t.v.) hadde lite å stille opp med mot Kevin Melhus i Oslo Spektrum. Foto: Bjørn S. Delebekk VG

Tidlig i andre runde løp tyskeren nærmest inn i et venstreslag fra Melhus og landet med ryggen på kanvasen. Han kom seg på bena igjen, men Melhus brukte ikke lang tid på å avslutte kampen.

– Du kunne avsluttet dette i første hvis du hadde klinket mer til?

– Jeg kunne gitt mye mer, men da ville sjansen vært større for å bli kontret og gått på en smell. Det handlet om å ta seg litt bedre tid og vente på at åpningen skulle komme.

– Når jeg fikk smaken på det jeg fikk i dag, så er det ikke så lenge til jeg skap tilbake i ringen, men vi får se hva sjefen Cecilia Brækhus sier om det, sier Melhus på spørsmål om når han er tilbake i ringen.

PS! Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis er ventet å bokse kl. 22.30. Kampen sendes direkte på TV3.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder