Torres med ny overlegen seier – Hagen slo til med knockout

Proffbokser Bernard Angelo Torres (22) hadde ingen problemer mot georgiske Mikheil Gabinashvili, og så fulgte Alexander Hagen (29) opp med knockoutseier i første runde.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Torres, som bokser i super fjærvektklassen, er en meget spennende mann for fremtiden. Gran-gutten er keivhendt, såkalt «southpaw», og har et voldsomt tempo inne.

les også

Proffbokser Torres på «sparebluss»: – Hadde ikke noe valg

Det merket Gabinashvili tidlig, og fokuserte som forventet mest på å forsvare seg mot Torres. Men i femte runde måtte georgieren ta telling etter et hardt kroppsslag fra Torres. Han var riktignok kjapt oppe igjen, men fikk en tung jobb med å fullføre runden mot den norske 22-åringen.

les også

Se «Norges største boksefest» live på VG+

Pluss content

Også i sjette og siste runde klarte Gabinashvili å holde seg på bena til tross for voldsom dominans av Torres.

Alle dommerne hadde 60–53 i favør Torres.

– I løpet av to-tre år tror jeg han vil kjempe om titler, roste kommentator Erik Nilsen.

– Han tålte mye, men jeg var forberedt på seks runder, så det gikk bra. Han var vanskelig å slå ut. Jeg bokser kanskje igjen om tre uker, og det blir kanskje i USA, sa en smilende Torres som har kontrakt med promotorselskapet Maravill Boxing.

Det ble en grei kveld for de norske bokserne, som alle var klare favoritter på forhånd.

I den påfølgende kampen var det Alexander Hagen sin tur, og han brukte ett minutt og 34 sekunder på å vinne på knockout mot Giorgi Beroshvili.

Han traff med et knallhardt venstreslag til kroppen på motstanderen, som ikke kom seg opp igjen. Hagen har nå 12 seirer (seks på knockout) og to tap så langt.

– Dette gikk mye fortere enn jeg hadde trodd. Han var veldig farlig med svingene sine, og slo hardt. Jeg plukket ham med jaben i starten, og så gjorde han en veldig stor feil da han slapp til den venstre hooken, oppsummerte en smilende Hagen som nå har tre strake knockoutseirer.

Bare norske seirer

les også

Egner med ny proffseier: – Jeg kontrollerte kampen

Ingrid Egner vant klart på poeng mot Valgerdur Gudstensdottir.

Ali Srour vant enkelt på poeng i åpningskampen. Motstander Girogi Gachechiladze fra Georgia måtte ta telling i den andre av de fire rundene i super fjærvekt-oppgjøret, og de tre dommerne hadde 40–35 i favør Srour.

Weltervekter Jamshid Nazari fra Kristiansand vant mot Richard Walter, er nå ubeseiret på tre kamper i proffkarrieren.

Oppgjøret i Skien gikk tiden ut, men nordmannen vant overlegent på poeng mot tsjekkeren etter seks runder. De tre dommerne hadde 60–54 i favør Nazari.

Rundt 2000 tilskuere i Skien Fritidspark fikk se cruiservekter Kevin Melhus avslutte kvelden med seier på teknisk knockout halvveis ut i fjerde runde mot svenske Marcus Alberts.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder