Dillashaw knuste Garbrandt igjen: – Jeg er tidenes beste

TJ Dillashaw (32) var nok en gang nådeløs med Cody Garbrandt (27), og beholdt tittelbeltet i bantamvekt etter en udiskutabel seier på teknisk knockout i første runde.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Dillashaw og Garbrandt har vært iskaldt, og det tilspisset seg ytterligere da førstnevnte vant på knockout i en vill kamp i november i fjor.

Se opptak av nattens UFC-stevne på Viaplay Fighting.

Garbrandt skulle endelig få sin hevn, men nattens oppgjør i Los Angeles ble bare en bekreftelse på at det er Dillashaw som er kongen av bantamvekt.

BEHOLDT TITTELEN: TJ Dillashaw (t.h.) knuste Cody Garbrandt igjen. Foto: Chris Carlson / TT NYHETSBYRÅN

les også

UFC-analyse: Ny tittelduell mellom erkerivalene

– Jeg er tidenes beste bantamvekter. Her og nå, sa han etter kampen og pekte på seg selv.

Han ble mester allerede i 2014, og forsvarte den gang tittelen to ganger. Han tok beltet tilbake etter seieren mot Garbrandt i fjor, og har nå altså forsvart det én gang.

Neste motstander blir trolig fluevektsmester Henry Cejudo, som sjokkerte med å slå Demetrious Johnson på det samme stevnet i natt.

les også

OL-mesteren tok tittelen fra UFCs rekordmann

Som i den første kampen slo Garbrandt godt ifra seg, og Dillashaw måtte innrømme etter kampen at han var rystet – noe en solid «blåveis» under det høyre øyet også varslet.

Men Dillashaw svarte, og sendte en noe overivrig Garbrandt i kanvasen før han fulgte opp med en imponerende slagserie i kjent stil. Garbrandt kom seg på bena igjen.

les også

Conor McGregor i tittelkamp den 6. oktober

Garbrandt fikk likevel ikke muligheten til å komme seg inn i kampen igjen, for Dillashaw gikk til angrep på nytt, og da han traff med et kne sto Garbrandt og svaiet inntil burveggen. Da hadde dommer Herb Dean fått nok, og stoppet kampen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder