KLAR TIL KAMP: Aron Jahnsen (t.v.) veide inn til 70 kilo foran lettvektøtet med Hayden Critchfield i går.
KLAR TIL KAMP: Aron Jahnsen (t.v.) veide inn til 70 kilo foran lettvektøtet med Hayden Critchfield i går. Foto: Privat ,

Jahnsen tilbake i MMA-buret i kveld

Syv nordmenn går proff- og amatørkamper i Colchester

KAMPSPORT

Aron Jahnsen (34) gjor comeback i MMA-buret i kveld når han
møter briten Hayden Critchfield i «BCMMA#13».

  • Per Opsahl
Publisert:

– Motstanderen min er en grappler, og det passer meg bra ettersom jeg er det selv også. Vi er omtrent like høye også, sier Jahnsen til VG.

Det er halvannet år siden Jahnsen sist gikk kamp, og han har tapt sine to siste kamper på «rear naked choke», men i kveld er han altså tilbake og satser på en «ny vår».

– Jeg satser absolutt fremover, er på toppen av der jeg bør være og formen har aldri vært bedre. Dette er første gang jeg noen sinne har gjort en streng diett på 13 kamper, så dette blir gøy, sier Jahnsen.

Les også: Meek klinket til med knockoutseier

– Jeg er sterk, fokusert og hatt de beste treningene noensinne i mitt eget hjem i Lørenskog hvor jeg har bygd treningslokale. Går dette veien står Asia for tur, men detaljene kommer jeg ikke med før jeg har hevet hendene i været i kveld, sier 34-åringen.

Kveldens stevne i Colchetester streames på MMA Norway sinesider, og det er hele syv nordmenn i aksjon:

Proffkamper: Thomas Robertsen, Aron Jahnsen Amatør: Bjørn T. Landa, Klaudijus Natys, Daniel Trygvason, Henrik Lie, Philip Remy Nygård.

Jahnsen går etter planen i buret i 22-tiden.

Her kan du lese mer om