Egner med ny proffseier – Melhus avsluttet kvelden med knockout

Det ble seks tøffe runder, men proffbokser Ingrid Egner (35) sikret seg poengseier mot islandske Valgerdur Gudstensdottir i Skien. Cruiservekter Kevin Melhus (28) avsluttet kvelden med knockoutseier

Rundt 2000 tilskuere i Skien Fritidspark fikk nemlig se at Melhus vant på teknisk knockout mot Marcus Alberts da det var gått i overkant av minuttet i den fjerde runden.

Da hadde nordmannen gitt sin svenske motstander så mye juling at han slo ut med armene mot dommeren, som han mente brukte for lang tid på å stoppe kampen.

– Han har flere kamper enn meg, men jeg og teamet hadde lagt opp en veldig bra kampplan. Jeg skulle gå rolig ut og vente på de rette åpningene, sa Melhus som forklarte reaksjonen mot dommeren slik:

– Jeg holdt igjen høyreslaget der, for det er ikke noe poeng å gjøre mer skade enn man må, sa 28-åringen.

Melhus har nå seks seirer i proffkarrieren, og cruiservekteren driver i tillegg promotorselskapet Melhus Promotions som arrangerte boksestevnet.

les også

Se «Norges største boksefest» live på VG+

Pluss content

De norske bokserne gjorde rent bord lørdag kveld. Egner har en meget solid amatørkarriere med over 150 kamper, og gikk sin andre proffkamp i kveld.

Oppgjøret i super fjærvekt vippet i Egners favør, og dommerne hadde 60–54, 60–54, 58–56 til den norske 35-åringen.

les også

Egner spås kometkarriere i bokseringen: – Verdensklasse

– Jeg følte at jeg fikk flyt i boksingen min. Jeg kontret mye, noe jeg ikke hadde planlagt, men det fungerte bra, sa Egner da hun ble intervjuet oppe i ringen.

les også

Torres med ny overlegen seier – øyner USA-kamp om tre uker

– Jeg kontrollerte kampen, selv om jeg gikk mye bakover, forklarte Egner som tok mer og mer over utover i kampen.

I proffdebuten tidligere i år overkjørte hun en svak motstander, men Gudstensdottir bød på langt mer hodebry for Egner.

– Det er mye morsommere å møte bedre motstand for å vise hva man er god for, sa Egner som ble overrasket da broren Christian dukket opp som «ringmann».

– Jeg så at han var der, men så måtte jeg fokusere på kampen. Han er skikkelig linselus, gliste Egner.

Det ble en grei kveld for de norske bokserne, som alle var klare favoritter på forhånd. Bernard Angelo Torres viste litt av grunnen til at han er regnet som et enormt talent da han lekte seg i seks runder mot Mikheil Gabinashvili fra Georgia.

Deretter fulgte Alexander Hagen opp med en solid knockoutseier i første runde mot Giorgi Beroshvili, og sikret med det sin tredje strake seier før tiden.

Ali Srour vant enkelt på poeng i åpningskampen i Skien. Motstander Girogi Gachechiladze, også han fra Georgia, måtte ta telling i den andre av de fire rundene i super fjærvekt-oppgjøret, og de tre dommerne hadde 40–35 i favør Srour.

Weltervekter Jamshid Nazari fra Kristiansand vant mot Richard Walter, er nå ubeseiret på tre kamper i proffkarrieren.

Oppgjøret gikk tiden ut, men nordmannen vant overlegent på poeng mot tsjekkeren etter seks runder. De tre dommerne hadde 60–54 i favør Nazari.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder