MEKTIG MANN: Dana White (t.v.) er involvert i det aller meste som skjer i UFC. Her er han avbildet sammen med Marthin Hamlet i Las Vegas tidligere denne uken. Foto: Privat

MMA-Hamlet i møte med UFC-sjefen: – Vi har lagt en klar plan

Tidligere denne uken reiste Marthin Hamlet (25) til Las Vegas for å møte UFC-president Dana White.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg fikk en forespørsel via min amerikanske manager Glenn Robinson om å møte White i Las Vegas. Jeg var ikke så vond å be, sier Hamlet til VG.

Han fløy til USA søndag, hadde møte med White mandag, og reiste hjem igjen tirsdag.

– Det var veldig spennende, og White var superhyggelig. Han spurte meg mye om brytekarrieren min og en del personlige ting. Han virket oppriktig interessert. Formålet med møtet var å sette opp en plan for min raskeste vei til UFC, og vi har lagt en klar plan, sier 25-åringen som har «bare» to proffkamper i MMA-buret foreløpig.

les også

MMA-Hamlet stemples som unik – og åpner for møte med UFC-veteran

les også

White vil ikke ha Cyborg mot Brækhus

Hemmelighetsfull

Likevel er det liten tvil om at den tidligere landslagsbryteren har en stor fremtid i den populære kampsporten.

– Hvilke planer har dere lagt for fremtiden din da?

– Det kan jeg ikke si noe mer om nå. Men min neste kamp blir i Superior Challenge i april eller mai. Jeg har også fått en forespørsel fra Cage Warriors, så får vi se hva det blir til.

MMA-studio: Ukentlig program med hovedfokus på UFC og norske fightere

LEGENDE: Forrest Griffin (t.v.) er i UFCs «Hall of Fame», og vant første sesong av realityserien The Ultimate Fighter. Han tok seg tiden til å vise Marthin Hamlet rundt på UFCs treningsanlegg i Las Vegas. Foto: Privat

Hamlet er klar på at lynvisitten i Vegas ga ham mye inspirasjon.

– Dette var en skikkelig «boost» for meg. Jeg var vel i møte med White i tre kvarter, og så introduserte han meg for matchmakerne og Forrest Griffin. Jeg bodde på MGM Grand hotell, og fikk med meg tre fine treningsøkter på turen, forteller Hamlet.

Han har også fått en forespørsel fra UFC-veteranen Rashad Evans om å komme til Florida for å trene.

– Det kommer jeg nok til å gjøre etter at jeg har gått min neste kamp. Jeg har gode kontakter i USA, og kommer til å benytte meg mer og mer av det etter hvert i karrieren, sier Hamlet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder