I TRØBBEL: Her er Conor McGregor smørblid etter boksekampen mot Floyd Mayweather. Nå er iren i stortrøbbel etter å ha kastet stoler og knust vinduer på en buss full av UFC-utøvere. Foto: Delebekk, Bjørn S.

Hevder det er utstedt arrestordre på Conor McGregor etter vandalisering

Conor McGregor og hans team er i kraftig trøbbel etter å ha angrepet en buss med UFC-utøvere i Brooklyn, New York.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Det har blitt utstedt arrestordre på Conor McGregor. De (politiet) leter etter Conor nå, og flyet hans får ikke lettet. Han får ikke forlatt staten New York.

Det sa en svært skuffet og preget UFC-president Dana White til MMAJunkie fredag.

Ifølge abcnews har iren nå meldt seg for politiet etter hendelsen.

FC-president Dana White skriver på Facebook-siden MMAJunkie at McGregor var blant dem som angrep bussen.

Hendelsen fant sted i Barclays Center i Brooklyn. Conor McGregor, en av de mest suksessfulle UFC-fighterne i historien, var en av flere som kastet gjenstander mot en buss full av UFC-fightere som skal gå kamp natt til søndag norsk tid.

På stevnet skal Khabib Nurmagomedov møte Max Holloway, og vinneren blir ny mester i lettvektsklassen. Der har McGregor vært mester siden seieren over Eddie Alvarez i november 2016.

Videoen under viser McGregor som kaster en stol på en minibuss:

What the fuck was Conor thinking? This is awful. https://t.co/kwuiWUrnje

Krangel og strippet for belte

Årsaken til McGregors opptrinn er til nå ukjent, men det har skjedd mye i MMA-verden de siste dagene:

* UFC-president White har bekreftet at McGregor kommer til å bli strippet for tittelbeltet han har i lettvektsklassen.

Det gjorde at McGregor skrev følgende på Twitter tidligere fredag:

* En krangel mellom fighterne Artem Lobov og Khabib Nurmagomedov torsdag skal, ifølge amerikanske medier, ha startet det hele. Nurmagomedov har tidligere vært kritisk til McGregors inaktivitet - iren har ikke gått en UFC-kamp siden november 2016.

* Ifølge russiske Nurmagomedov hadde McGregor fått tilbud om å møte ham etter at hans opprinnelige motstander Tony Ferguson måtte trekke seg etter en skade tidligere i uken, men iren takket nei. Isteden skal russeren møte Max Holloway.

Ariel Helwani er den mest kjente MMA-journalisten i verden og har 623 000 følgere på Twitter. Han skriver at Nurmagomedov, som ble angrepet av McGregor og teamet, sier at han ler innvendig.

– Knuste de vinduet? Hvorfor? Kom på innsiden. Hvis du er en ekte gangster, hvorfor kommer du ikke inn? Dette er et kjent sted for gangstere. Brooklyn. Vil du snakke med meg? Send meg sted. Jeg kommer. Ingen problem.

Nå gjenstår det å se hva straffen blir for McGregor, som har vært UFCs ansikt utad de siste årene.

– Etter denne ufyselige oppførselen av Conor, tror jeg alles forhold til han ikke kommer til å være veldig bra. Selv politimannen som kom til meg og sa at han tidligere var fan av Conor, fortalte at han ikke var det lenger, sa en tydelig preget White.

UFC-fighter Michael Chiesa ble skadet av angrepet og måtte til sykehuset med kuttskader, men det opplyses fra amerikanske medier og journalister at han er klar for å gå kamp i helgen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder