OVER OG UT: Bethe Correia ligger utslått på kanvasen i Rio de Janeiro etter møtet med Ronda Rousey. Foto:Ricardo Moraes,Reuters

UFC: Rousey ydmyket utfordreren i løpet av 34 brutale sekunder

Ronda Rousey (28) fortsetter å feie unna all motstand i buret. Brasilianske Bethe Correira (32) holdt ut i bare 34 sekunder på hjemmebane i Rio de Janeiro.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Rousey var som vanlig fullstendig nådeløs, og tok sin 12. seier av like mange mulige som profesjonell MMA-utøver. Bantamvekt-tittelen i UFC er det ingen som for øyeblikket er i nærheten av å kunne ta fra henne.

Forhåndsanalyse: Ubeseiret, men sjanseløs

Correira var ubeseiret før møtet med Rousey, men hadde likevel møtt såpass svak motstand tidligere at hun var ventet å være sjanseløs mot dronningen.

Rousey hadde på sine to foregående kamper brukt 16 sekunder på å knocke ut Alexis Davis og 14 sekunder på å vinne på «armbar» mot Cat Zingano.

I Rio de Janeiro i dag tidlig, norsk tid, holdt Correira ut i litt over et halvt minutt, men da gikk også lyset. Rousey stormet rett på utfordreren fra første sekund, og forsøkte å ta henne ned uten at det lyktes helt.

Correira hadde mer enn nok med å komme seg unna, men ble fanget mot burveggen og Rousey pepret henne med slagkombinasjoner.

Fleipet med selvmord

Til slutt gikk Correira ned, og ble liggende. Kampen var over.

STRÅLTE ETTER NY SEIER: Ronda Rousey gliste bredt etter knockoutseieren. Foto:Ricardo Moraes,Reuters

– Jeg håper ingen trekker inn familien min igjeni forbindelse med kamper. Jeg håper dette er siste gang, sa Rousey da hun ble intervjuet oppe i buret etter seieren.

I mai skal Correira ha kommet med den sleivete kommentaren at hun håpet Rousey ikke kom til å begå selvmord etter å ha blitt ydmyket på «UFC 190» - altså helgens stevne.

Kommentaren er svært uheldig ettersom Rouseys far tok livet sitt da hun var ni år gammel.

VG+: Les historien om Ronda Rousey som ble hjerneskadet under fødselen og mistet faren. Nå er hun bikinimodell, skuespiller og superstjerne i MMA-buret.

Det hjalp lite at Correira hevdet at hun ikke visste om farens historie, og beklaget kommentaren på Twitter senere.

Tøff i trynet under innveiingen

Correira har opp mot kampen kjørt en svært aggressiv stil overfor Rousey, og under innveiingen skrek hun opp i ansiktet til Rousey «Ikke gråt! Ikke gråt! Ikke gråt! Du kommer til å gå ned etter å ha blitt truffet av slagene mine». Da Correira fortsatt var omtåket etter å ha fått juling av Rousey fikk hun kommentaren i retur.

TØFFE I TRYNET: Mesteren Ronda Rousey (t.v.) kjørte sin vanlige stil under innveiingen, og brasilianske Bethe Correira var meget aggressiv. Etter kampen var det Rousey sin tur til å skrike ut. Foto:Matthew Stockman,Getty Images

– Jeg sa nøyaktig det samme som hun sa til meg på innveiingen. Hun skrek i ansiktet mitt at jeg ikke skulle gråte. Så jeg snudde meg mot henne etter at jeg hadde knocket

henne ut, og sa «Ikke gråt!», forklarte Rousey på pressekonferansen etterpå.

Norske Emil Weber Meek tapte på knockout i Polen fredag kveld

12 SEIRER: Dommeren har nettopp kastet seg inn og stoppet kampen etter at Ronda Rousey har gitt Bethe Correia en solid runde med juling. Foto:Ricardo Moraes,Reuters

Nå ligger det an til at Rousey skal møte rivalen Miesha Tate for tredje gang. Hun har slått henne to ganger tidligere, og at det ikke finnes andre reelle utfordrere for øyeblikket er en ørliten hodepine for UFC-ledelsen. Men Rousey selv forsøkte på pressekonferansen å få opp temperaturen litt.

– En av fordelene jeg har mot de jeg møter er at de ikke aner hva som venter dem. Med Miesha er det annerledes, siden vi har møtt hverandre før. Jeg er spent på hva hun kommer opp med denne gangen, sa Rousey.

Hun slo Tate med spesialgrepet «armbar» både i 2012 og 2013, men den siste kampen varte helt til tredje runde, og det er den eneste gangen Rousey ikke har avgjort i første runde i sin proffkarriere.

PS! Helgens stevne i Rio de Janeiro var spekket med profilerte utøvere. Sjekk de øvrige resultatene her.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder