Nå gir McGregor svar på tiltale på Tysons påstand om at han blir drept

Bokselegenden Mike Tyson (51) får svar på tiltale etter at han uttalte at boksepensjonisten Floyd Mayweather (40) kommer til å drepe MMA-stjernen Conor McGregor (29).

Artikkelen er over to år gammel

Nå svarer iren:

– Dere kommer alle til å spise opp deres ord for resten av livet, mens jeg kommer til å spise hummer resten av mitt liv, fastslår han på instagram.

GAMMEL HELT: Mike Tyson. Foto: Kamran Jebreili AP

Floyd Mayweather og Conor McGregor skal møtes i en milliardduell i Las Vegas den 26. august. Grenen er vanlig boksing. Og det er nettopp det som Mike Tyson ser som poenget:

– Mayweather kommer til å drepe McGregor i boksing. Jeg ble først sint, for jeg trodde han fikk bruke MMA-reglene mot en som bokset, for det har jo alltid vært det store spørsmålet; kan en bokser slå en MMA-utøver? sa bokselegenden Tyson ifølge Sports Illustrated.

Les også: Lover å slå ut Mayweather før fire runder er gått

– Han kommer til å bli drept. Han har satt seg selv i en posisjon der han kommer til å knockes etter som Mayweather har drevet med dette fra barndommen.

– Hadde det vært jeg som skulle slåss mot McGregor, hadde jeg latt ham bruke beina. Han har gitt seg selv et elendig utgangspunkt ved å takke ja til reglene, sier Mike Tyson.

Fikk du med deg? Hverken McGregor eller Mayweather sparte på kruttet

McGregor svarer altså med et instagram-bilde av seg selv på trening. Og en masse andre bilder som tydeligvis skal overbevise om at han trener godt før møtet med Mayweather.

Billettene til kampen er lagt ut, og på TV vil kampen koste 99,95 dollar. Matchen blir også vist i kinosaler over hele USA, og prisen der kan også bli opp mot 40 dollar, skriver Sports Illustrated.

– Ta med deg popcornet og kom, sier Mayweather. Både han og McGregor tjener store penger på oppgjøret. Kampen er ventet å generere opp mot fire milliarder kroner i TV-penger. Britiske Independent skriver at McGregor kommer til å tjene opp mot 650 mill. kroner.

Les også: «Money» Mayweather i pengeknipe før milliardkampen

McGregor har også sendt en pengehilsen i retning Tyson – der han viser til promotorlegenden Don King:

– Du ser på den nye Don King nå. Pengene er mine.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder