Meek «fikk juling» av bokseautomat og måtte sy

Emil Weber «Valhalla» Meek (28) vant UFC-debuten sin i desember og slapp da unna med ribbeinsbrudd. I møtet med en bokseautomat i London måtte MMA-fighteren på sykehus for å sy.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

For da 28-åringen skulle ta en vennskapelig duell med den norske MMA-kollegaen Kenneth Bergh, så gikk det rett og slett galt for Meek.

BLE ADVART: «Use equipment at your own risk» står det med store bokstaver på bokseautomaten Emil Weber Meek forsøkte å knocke ut i London. Det endte med en tur på sykehuset. Foto: Privat

– Jeg traff plata bak ballen som man slår på, og skadet hånda. Det ble tre sting, og jeg får ikke slått på trening de nærmeste to ukene, sier Meek som selv må le litt av det hele.

Han la da også ut flere bilder og video på Snapchat i går kveld.

Meek trosset smertene og vant UFC-debuten

– Jeg vant i alle fall konkurransen mot Bergh, sier Meek som understreker at det ikke er helt uproblematisk at han ikke får trent for fullt.

– Er det avklart at hånda ikke er mer skadet?

– Den er bare hoven nå, og jeg tror ikke det er noe mer. Men jeg skal faktisk sjekke den med røntgen på klinikken til Manchester City på tirsdag.

VG+: Meeks suksess-oppskrift: Næringsrik mat og masse sex

På boksetrening med Hatton

Meek skal nemlig en tur til Manchester for å treffe den gamle City-helten Paul Dickov som er blitt kjent med Meek gjennom bettingselskapet de begge er tilknyttet.

I tillegg er planen at Meek skal på boksetrening med tidligere verdensmester Ricky Hatton.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HØYT OPPE: Emil Weber Meek har opplevd mye medgang og oppmerksomhet etter seieren mot Jordan Mein i desember. Fredag kveld gikk han på en ørliten smell i London. Foto: Mattis Sandblad VG

– Det blir ikke skikkelig slag når høyrehånda er skadet, men jeg får kanskje jabbet litt. Det er jo helt idiotisk det her, sier en oppgitt Meek.

Det er nemlig ikke så lenge siden han kom tilbake i full trening etter å ha pådratt seg ribbeinsbrudd i UFC-debuten mot Jordan Mein i Toronto i desember. Det er ikke avklart når han får sin neste UFC-kamp, men det ligger an til at det blir stevne i Stockholm i slutten av april.

– Det er ikke uproblematisk at jeg mister to uker med full trening, men hvis det blir kamp i april er det ikke noe problem, sier Meek.

PS! Om en uke skal fire norske MMA-fightere i aksjon i London. På et Cage Warriors-stevne i O2 Arena går Håkon Foss, Mohsen Bahari, Alexander Jacobsen og Thomas Robertsen kamper.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder