GÅR KAMP i NORWICH: Emil Weber Meek har fått nytt kallenavn, «Valhalla», og nå jakter han på sin tredje strake seier i MMA-buret. Foto: Privat ,

Meek klar for ny kamp: – Motstanderen min er råbra

UFC-sjef har lovet nordmannen sjansen hvis han leverer fremover

Emil «Valhalla» Meek (27) møter den rutinerte engelskmannen
Matt Inman (29) i MMA-organisasjonen «Contenders» i Norwich 27. februar.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Inman er råbra. Han har 17 seirer der åtte har endt med knockout og syv på submission, sier Meek til VG.

Det ene «offeret» til Inman er norske Mohsen Bahari som tapte på «heel hook» etter 44 sekunder da de møttes i buret sommeren 2013.

– Jeg mener at akkurat det var en «fluke», men Inman er min sterkeste motstander til nå, mener Meek.

Han avsluttet 2015 på perfekt vis med en submission-seier i oktober, og knockout i Sverige i november. Det har blitt lagt merke til, og i desember traff Meek UFCs matchmaker Joe Silva i Las Vegas.

UFC i helgen: Ulykkesfuglen kunne endelig juble igjen

– Han var meget fornøyd med de to siste kampene mine, og sa at leverer jeg mer av det skal han finne plass til meg, forteller Meek.

Flyttet til Oslo

27-åringen har bare skrevet en kontrakt for den ene kampen i Norwich, og ønsker ikke å binde seg til lengre avtaler for øyeblikket.

HAR IMPONERT: Emil Weber Meek (t.v.) avsluttet 2015 med å slå Christophe Van Dijck i Sverige. Foto: Kristian Lindstrøm Skogmo , www.skrotmo.com

– Jeg er veldig attraktiv for promotorer nå, og får nesten daglige tilbud om kamper, forteller Meek.

Etter mange år i Trondheim har han nå flyttet til Oslo, og skal trene fast sammen med Frontline Academy i hovedstaden. Det betyr at han har jevnlige økter sammen med flere av Norges beste MMA-fightere – blant andre Bahari, Håkon Foss, Simeon Thoresen og svensk-norske Jack Hermansson.

– Nå blir det seks uker med trening frem til kampen mot Inman, og så skal jeg hevne tapet til Mohsen, sier Meek offensivt.

Håkon «Døden» Foss skal for øvrig gå kamp i «Cage 34» i Helsinki 13. februar. Han møter finske Jussi Halonen (seks seirer og tre tap). Foss står med fire seirer og tre tap så langt i proffkarrieren.

PS! Stevnet i Norwich kommer til å bli streamet slik at Meek-fansen som ikke tar turen til England kan få sett nordmannen i aksjon i hans tiende proffkamp (syv seirer og to tap).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder