Paulsbyen med knockoutseier på hjemmebane

Kickboksingveteranen Robert Paulsbyen (36) vartet opp med knockoutseier mot kroaten Nijan Miskovic i VM-kampen foran 2500 tilskuere i Elverum lørdag kveld.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg var i grenseland av jeg klarer, men det er helt fantastisk å klare det på hjemmebane, foran hele familien og så mange elverumsinger. En fantastisk kveld, sier Robert Paulsbyen til Østlendingen.

Avgjørelsen kom i 11. runde da Miskovic ga seg etter å ha vært nede tre ganger. 2500 hjemmefans i Terningen Arena kunne slippe jubelen løs sammen med 36 år gamle Paulsbyen, som forsvarte den profesjonelle VM-tittelen han tok for tre år siden.

Se knockoutseieren her:

VM-FEST: Robert Paulsbyen ble hyllet i Elverum etter knockoutseieren. Foto: Anita Høiby Gotehus, Østlendingen

les også

«Tigerkvinnen» Næss tok VM-gull i kickboksing: – Presset var stort

Paulsbyen ble verdensmester både som amatør og profesjonell i 2015, og tidligere i år tok tungvekteren NM-gull i boksing.

VETERAN: Robert Paulsbyen avbildet sammen med Mette Solli etter et verdenscupstevne i kickboksing i 2005. Foto: Therkelsen, Øyvind / knockout.no

Etter tre år borte fra kickboksingen gjorde han altså comeback med seier i kveld. Men mye tyder på at dette var hans aller siste kamp:

– Jeg håper virkelig publikum fikk valuta for pengene. Det var dette jeg drømte om. En skikkelig fight og flott avslutning på karrieren i Elverum. Dette var stort, sa Paulsbyen ifølge Østlendingen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder