NY KAMP I DESEMBER: Marthin Hamlet, her avbildet på trening i Oslo i august, går sin femte proffkamp i desember. Foto: Bjørn S. Delebekk

MMA-Hamlet møter polsk veteran i Frederikshavn

Marthin Hamlet (26) har feid unna all motstand så langt i MMA-karrieren, og i Frederikshavn i desember er det polske Lukasz Parobiec (38) som skal prøve seg mot den norske profilen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Det er en skummel motstander. Alle seirene hans har kommet på avslutninger, sier Hamlet til VG.

Parobiec har 12 seirer åtte tap og én uavgjort i karrieren. De siste par årene har han ikke vunnet på fire forsøk. Tidligere i oktober tapte han på knockout mot brasilianske Wagner Prado, med en fortid i UFC.

les også

MMA-Bergh bekrefter storkamp på legendestevne: – Sykt morsomt!

Nå får Parobiec jobben med å gi Hamlet solid motstand og erfaring på et Cage Warriors Academy-stevne i Frederikshavn 15. desember.

– Han har veldig lang erfaring, og fem ganger så mange kamper som meg. Han har gått kamper i store organisasjoner som ACB og KSW. Jeg har stor tro på at jeg kan slå ham ut i stående, og det hadde vært gøy med en knockout, sier Hamlet.

TRENER PÅ FRONTLINE ACADEMY: Marthin Hamlet tar flere ganger i uken turen fra Tønsberg til Oslo for å trene sammen med Mohsen Bahari (t.h.) og resten av elitefighterne på Frontline Academy. Foto: Bjørn S. Delebekk

les også

Hamlets nye scene – slik trener han mot UFC-drømmen

Pluss content

Fortalte om kreftsyk mor

I september tok den tidligere landslagsbryteren sin fjerde proffseier av like mange mulige i MMA-buret da en annen polakk, Jack Rolinski, var sjanseløs.

Men oppkjøringen til Hamlet var alt annet enn enkel. Han fikk kort tid før kampen vite at moren hadde fått leukemi. I tillegg kom beskjeden dagen før kampen hans om at hans amerikanske manager var død.

les også

Hamlet knuste motstanderen og hyllet sin kreftsyke mor

– Moren min har gått gjennom to cellegiftkurer, og legene er fornøyd med resultatet så langt. Hun har én kur igjen, og de regner med at hun er kreftfri i slutten av året, forteller Hamlet om morens helsesituasjon.

les også

USA-manager døde to dager før MMA-Hamlets kamp

Tønsberg-mannen reiser også snart en tur til Tyskland for å trene, og ha møter med en potensiell ny manager.

– Det kan bli veldig spennende, sier Hamlet uten å ville avsløre hvem som muligens skal hjelpe ham videre i karrieren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder