Her brekker «Hulk» motstanderens ribbein

Arild Haugen irritert etter sin tredje seier

(VG Nett) Arild «Hulk» Haugens (24) tredje boksekamp som proff i karrieren ble nok en gang en kort affære. Jean Vidal Yemou valgte å trekke seg etter tredje runde.

  • Magnus Isaksen Line

VGTV:Her brekker Hulk motstanderens ribbein

Etter tre runder i ringen ble Haugen utropt som vinner i spanske Benidorm av uklare årsaker.

- Han trakk seg fordi han hadde vondt i ribbeinet. Det var ikke dette jeg reiste til Spania for. J.... tull, uttaler en irritert Haugen til VG TV etter kampen.

VG Nett fulgte kampen med de viktigste oppdateringene.

Haugen fikk inn flere slag mot ivorianeren som debuterte som proff, men ingenting tydet på at de satte ham ut av spill.

VG Nett-leser:- Beste hittil Arild. Du tåler en trøkk, kan øke presset, og klarer fint flere runder.Diskutér kampen her!

- Jeg fikk et par ordentlige støt og gikk på noen smeller selv. Vi skulle vente med å sette inn trykket til tredje eller fjerde runde. Det var veldig rart, men det var ikke dette jeg hadde trent en måned for, forklarer Haugen, som gjerne ville bokset mer.

VGTV:233 kilo muskler barker sammen

- Det er en j.... feiging. Det blir for dumt. Det var min kamp nummer tre, men jeg har ennå mye å lære. Det blir bare å trene videre, fortsetter han.

- Måtte båret meg ut

Haugen tok dermed sin tredje strake bokseseier som proff uten å imponere nevneverdig.

- Han bokset ganske bra, men ble fort svak da jeg satte litt press på ham, sier Hulken.

Sportsinteressert?Følg VG Nett-sporten på Facebook

MUSKELBUNT: Arild Haugen vant sin tredje proffkamp i karrieren. Her fra innveiingen. Foto: VGTV

- Jeg ville iallfall ikke ha forlatt ringen på denne måten før det var slutt. Skulle jeg forlatt ringen her i kveld før alle fire rundene var ferdige, måtte noen ha båret meg ut, forteller Haugen.

Påført skrubbsår

Kampen fikk en ganske rolig start, og bokserne så ut til å ha stor respekt for hverandre. Haugen var dessuten mye på defensiven de første to rundene ved å gå bakover.

I den første runden var Yemon mest offensiv og fikk inn et par slag. Likevel vant han runden marginalt. Etter andre runden klarte han også å gi Haugen et lite sår under det ene øyet.

I tredje runde var Haugen mer på offensiven. Hulken vant den runden, men da ivorianeren valgte å trekke seg, lå nok Haugen under på poeng.

Spesial:Les mer om boksing

- Arild lærte en del av denne kampen, for han møtte en motstander som kunne bokse. Han klaget over smerter i ribbeina, og det var årsaken til at han ikke ville bokse mer, sier manager Tor Krageboen til NTB etter kampen.

Vil ha mer kamptrening

I desember debuterte Haugen i ringen mot latvieren Pavel Dolgovs som ikke holdt i mer enn 45 sekunder før det hele var over, og i sin andre kamp fikk Haugen tre minutter før Sejfula Berisha sa at nok var nok.

- Fire-fem måneder med trening vil gi meg et hopp. Men jeg trenger fortsatt kamptrening og håper å være tilbake i ringen om fire-fem måneder, mener sirdølen selv.

PS!VG Nett skulle i utgangspunktet sendt kampen direkte, men på grunn av ekstremt stor trafikk på den direkteoverførte sendingen, sviktet teknikken. Vi beklager dette på det sterkeste overfor våre lesere.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder