MANGLER MOTSTAND: Holly Holm (t.v.) er på jakt etter en motstander til en MMA-kamp som er satt opp 6. desember. Aktuelle utfordrere står tydeligvis ikke i kø. Foto: Jesse Grant/WireImage og faksimile fra Facebook
MANGLER MOTSTAND: Holly Holm (t.v.) er på jakt etter en motstander til en MMA-kamp som er satt opp 6. desember. Aktuelle utfordrere står tydeligvis ikke i kø. Foto: Jesse Grant/WireImage og faksimile fra Facebook

Holly Holm søker etter motstander på Facebook

KAMPSPORT

Amerikanske Holly Holm (31) takket nei til å bokse mot Cecilia Brækhus (32) for å satse på en MMA-karriere. Det er tydeligvis ikke så enkelt å skaffe motstand, for nå er det lagt ut en «kontaktannonse» på Facebook.

Publisert: Oppdatert: 01.10.13 12:34

«Sliter med å finne motstander til fighten min i desember. PLEASE ta kontakt med Doris på Fresquez Productions, Boxing og MMA 505-884-7484. Takk :-)» står det skrevet på Holms fanside på Facebook.

Under teksten er det et «wanted»-bilde med en dusør på 10.000 dollar til en «profesjonell, kvinnelig MMA-fighter med ti profesjonelle kamper eller mindre».

Holm bruker utradisjonelle metoder for å skaffe seg motstand til kampen som etter planen skal gå 6. desember. Hvis noen melder seg... Fansiden har nærmere 12.000 følgere og annonsen er blitt delt, likt og kommentert av flere hundre.

For to og en halv måned siden vant Holm i MMA-buret mot Allanna Jones i 2. runde, og tok med det sin fjerde seier av like mange mulige i MMA-karrieren.

Rosey det store målet

Om ti dager skal hun i aksjon igjen i Dallas, og da er motstander Nikki Knudsen som har to seirer og ett tap.

Holms manager, Lenny Fresquez, har tidligere uttalt at det store målet er å møte den desidert største kvinnelige MMA-stjernen Ronda Rousey som er blitt en stor profil i den største organisasjonen UFC.

Mannen som er rangert som UFCs beste herrefighter uansett vektklasse, Jon Jones, har flere ganger trent og sparret med Holm.

Youtube: Se Jones og Holm sparre

Holm står bokført med 38 proffkamper i boksing. Hun har tapt to ganger, senest mot Anne-Sophie Mathis som hun senere slo på poeng, og tre av kampene har endt uavgjort. Hun var rangert som verdens beste kvinnebokser før hun la opp tidligere i år. Nå er det Brækhus som topper Ring Magazines oversikt.

Her kan du lese mer om