Bahari tapte tittelkampen på poengMMA-utøver Mohsen Bahari (30) klarte ikke å hamle opp med danske Nicolas Dalby (29) i kampen om weltervekttittelen i Cage Warriors, men holdt ut i fem runder mot mesteren.

Artikkelen er over fem år gammel

Oslo-gutten Bahari kunne bli den andre norske tittelholderen i MMA-organisasjonen Cage Warriors som har solid status i Europa. Gode prestasjoner der kan føre til kontrakt med gigantorganisasjonen UFC, men det må Bahari trolig se langt etter for øyeblikket.

Bahari startet bra, men fikk etter hvert store problemer mot forhåndsfavoritt Dalby som var ubeseiret på sine 12 kamper foran møtet med Bahari som sto med åtte seirer og ett tap.

- Dalby ble både litt for tung og litt for rask mot Mohsen Bahari. Første runde var jevn, der begge utøverne hadde sine momenter, men i andre runde ble Moshen tatt ned noen ganger og der ble nok vekten til Dalby avgjørende, oppsummerer MMA-Revyens redaktør, Andreas Roaldsnes, til VG.

Viaplay: Se opptak av stevnet (krever abonnement)

Tålte mye

Det meste handlet etter hvert for Bahari om ikke å bli stoppet før tiden i kampen som gikk over fem runder - uvant for nordmannen som bare har gått trerunderskamper tidligere.

- Mohsen hadde en veldig god prestasjon i kampen, og viste seg frem først og fremst med en utrolig kamphjerte og en hake som kunne tåle alt, og bet fra seg og truet fra de aller fleste posisjoner. Ubeseirede Nicolas Dalby skiftet mye mellom å skyte etter nedtakninger og å presse tempoet stående, og kontrollerte slik kampen, sier Roaldsnes.

ENSTEMMIG: Nicolas Dalby vant alle rundene ifølge dommerne. Norske Mohsen Bahari klarte ikke å sikre seg weltervekttittelen i Cage Warriors. Foto:Viaplay,

Da dommerpoengene ble lest opp hadde alle tre 50-45 i favør Dalby.

- Det var en fortjent enstemmig dommeravgjørelse, et tegn på hvor god Dalby faktisk er, sier Roaldsnes.

Dansken står nå med 13 seirer av like mange mulige i proffkarrieren.

- Han er en skikkelig tøffing og all ære til Mohsen Bahari.Nå skal jeg ha meg en øl, så får vi snakke om kamper etterpå, sa Dahlby da han ble intervjuet oppe i buret etter kampen.Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder