Boksedebutanten McGregor roses: – Han gjorde en fantastisk jobb

Selv om Floyd Mayweather (40) vant på teknisk knockout over Conor McGregor (29), er det iren som får mest oppmerksomhet i sosiale medier i etterkant av kampen.

Artikkelen er over to år gammel

50-0.

Det er seiersrekorden til Floyd Mayweather, som nå legger boksehanskene på hylla etter å ha bokset i 21 år. Seieren var hans første seier på teknisk knockout siden 2011.

Men selv om Mayweather nå er historisk, var det irske McGregor som fikk mest oppmerksomhet og ros på sosiale medier etter oppgjøret.

McGregors trener John Kavangah hadde følgende å si etter tapet:

Den anerkjente amerikanske journalisten Bill Simmons, med nesten 6 millioner følgere på Twitter, var en av mange som lot seg imponere av McGregor:

Imponert var også UFC-fighter Paige VanZant:

Her er bildet av det offisielle scorecardet:

Sportsjournalist Skip Bayless mener kampen kunne vart lenger:

Retur til UFC-buret?

Som MMA-journalisten Chamatkar Sandhu skriver, sa McGregor at han vil tilbake i UFC-buret. En tredje kamp mot Nate Diaz?

Får støtte fra (nesten alle) UFC-kollegaer

UFC-fighter Max Holloway møtte Conor McGregor i en av irens første UFC-kamper i 2013. Han var stolt av McGregor:

UFC-kollega Daniel Cormier, som tapte for Jon Jones i slutten av juli, var stolt over sin irske kollega:

Jose Aldo, som ble knocket ut av McGregor i desember 2015, valgte kun å tweete en haug med gråteemojies etter oppgjøret. Tweeten er nok et lite stikk mot McGregor, etter at de har hatt sine feider, både i og utenfor MMA-buret:

Den canadiske NHL-spilleren Brent Burnes hadde kledd seg ut og heiet på McGregor for anledningen, som han kalte en legende etter oppgjøret:

Kevin Hart var tidlig ute med å gratulere Floyd:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder