SATSER PÅ HASJ: Bokselegenden Mike Tyson.
SATSER PÅ HASJ: Bokselegenden Mike Tyson. Foto: Isaac Brekken AP

Bokselegenden Mike Tyson åpner marihuana-plantasje i California

Publisert: Oppdatert: 02.01.18 18:48

Del saken på:

Lenken er kopiert
KAMPSPORT

Bokselegenden Mike Tyson (51) kaster seg inn i marihuana-industrien.

Det amerikanske underholdningsnettstedet The Blast skriver at den tidligere tungvektsmesteren forbereder seg på å «revolusjonere hasjindustrien» etter å ha kjøpt et terreng på drøye 16 hektar (160.000 kvadratmeter) i ørkenbyen California City, en to timers kjøretur nordøst for Los Angeles.

Tyson i 2010: – Nei til hasj var min største feil

Fra 1. januar sluttet staten California seg til en rekke andre amerikanske delstater som har legalisert marihuana. Og Tyson, mannen med kallenavnet «The Baddest Man on the Planet», er allerede godt i gang med å utnytte det.

Den 20. desember var bokselegenden på plass i California City for å bryte bakken som ifølge Tysons forretningspartner Robert Hickman skal bli «en oase i ørkenen», skriver The Blast.

VG møtte Tyson: Sjekk hans Las Vegas-jobb

Et bilde viser Tyson stående foran en gravemaskin, med en spade i hånden, sammen med partnerne Hickman og Jay Strommen samt ordføreren i California City, Jennifer Wood.

Tysons nye storgård vil inneholde omfattende marihuana-plantasjer, en egen skole kalt «Tyson Cultivation School» der man kan lære å dyrke marihuana, et amfiteater samt et luksuriøst campingområde og hytter.

Her forteller Tyson om rusmisbruk, fengselsopphold og ørebiting:

Mike Tyson hevdet i 2013 at han var i akutt fare for å dø av narkotika- og alkoholproblemer.

– Jeg skal aldri ruse meg igjen, sa han.

Tidligere har Tyson, i en dokumentar om rapperen Tupac Shakur, fortalt at han angrer på at han ikke røyket hasj med sin avdøde venn.

– Tupac ville alltid at jeg skulle røyke hasj sammen med ham, men det gjorde jeg aldri. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde sagt nei, sa Tyson.

Bokseren var redd for at folk og fans skulle få snusen i at han hadde røyket hasj, derfor nektet han å ta en blås sammen med Tupac.

– Det er det jeg angrer mest på, sa han.

Her bærer Tyson kisten med Muhammad Ali:

Denne artikkelen handler om