GÅR KAMP OM TO DAGER: Mohsen Bahari møter en polsk fighter på bortebane allerede lørdag kveld. Foto:,Viasat

MMA-Mohsen går kamp i Polen på kort varsel

Først fikk den norske MMA-fighteren Mohsen Bahari (30)
avlyst kampen sin i London i mars, men så dukket muligheten opp for en kamp i Polen førstkommende lørdag.

Artikkelen er over fem år gammel

– Jeg er i form. Jeg er vanligvis ikke typen til å ta kamper på kort varsel, men omstendighetene er slik at dette er en god mulighet, sier Bahari til MMA-revyen.

30-åringen gikk tittelkamp i Cage Warriors i november i fjor, men tapte på poeng mot danske Nicolas Dalby. Det var planen å gå ny kamp i den samme organisasjonen 21. mars, men så ble stevnet i den engelske hovedstaden avlyst.

Da muligheten kom til å møte polske Borys Mankowski på et stevne i Poznan takket Bahari ja. Makowski er KSW-mester i weltervekt, og skulle etter planen forvare tittelen. Men ettersom den planlagte motstanderen måtte trekke seg, så vil kampen mot Bahari gå i såkalt «catchweight» på 80 kilo.

– Det betyr at dette ikke blir en kamp for tittelen, men det passer meg godt. Jeg er heller ikke forberedt på en fem runders kamp, sier Bahari som denne uka var gjest i MMA-revyen – hør episoden her.

KSW er den største organisasjonen i Polen, og flere av de beste fighterne har blitt plukket opp av UFC. Stevnene trekker mange TV-seere i Polen, og stevnet streames fra kl. 19.00.

Mankowski er 25 år gammel, og har 22 kamper i karrieren – 16 seirer og fem tap. Han har vunnet seks av sine syv siste kamper, og de tre siste har han avsluttet før tiden.

Bahari står med åtte seirer og to tap så langt i karrieren.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder