AVGJØRELSEN: Holly Holm treffer med et høyt spark som knocker ut Ronda Rousey tidlig i den andre runden av tittelkampen i Melbourne. Foto: Paul Crock , Afp

UFC-profil: – Holly Holm kan tjene 60 mill. på revansjmøte

UFC-mester Holly Holm (34) kan tjene utrolige 60 mill. kroner hvis hun stiller til revansjmøte mot Ronda Rousey (28).

  • Ole Kristian Strøm

Artikkelen er over fire år gammel

Det hevder UFC-kommentator - og standup-komiker - Joe Rogan overfor New York Post.

Ronda Rousey (28) var så overlegen i MMA-karrieren at hun ble sammenlignet med en ung Mike Tyson. Men midt i november ble hun knust av den tidligere bokseren Holly Holm.

Les også: Rousey knocket - tidenes overraskelse i UFC.

Det ble aldri noe av den etterlengtede boksekampen mellom Cecilia Brækhus og Holly Holm. Sistnevnte valgte i 2013 å satse på MMA. Det medførte blant annet at hun ble hetset av norske boksefans på internett og beskyldt for å være en feiging.

ENORM INTERESSE: Møtet mellom Holly Holm (t.v.) og Ronda Rousey ble sett av 56.000 tilskuere i Melbourne. Foto: Matt Roberts , Reuters

Men med seieren over Rousey viste hun at hun er alt annet enn feig, og mye tyder også på at hun er villig til å stille til et revansjoppgjør mot Rousey.

Les også: Vant gigantkampen på knockout etter 13 sekunder.

Kampen i november var knapt over før snakket begynte å gå om et nytt møte. Nå snakkes det om 9. juli på UFC 200 i Las Vegas. Kampen i november gikk i Australia.

På sin podcast sier UFC-profilen Joe Rogan at Holly Holm vil tjene mest på en ny kamp.

– Holm kommer til å gjøre rundt 7 mill. dollar, sier han.

Les også: Den irske UFC-stjernen tjente 10 mill. - i sekundet.

– Hun ønsker ikke å vente. Hun ønsker å fortsette som aktiv, og økonomisk er det et smart trekk, for hun kommer til å gjøre mest penger.

Både MMA-organisasjonen UFC og publikum drømmer om å se de to kvinnene i buret igjen. Holm har antydet at hun også ønsker seg en kamp før juli, det kan bli mot Miesha Tate.

– Åtte måneder er lenge å vente mellom to kamper, og jeg vil ikke vente så lenge, sa Holly Holm da hun var på supermøtet mellom McGregor og Aldo.

UFC-presidenten Dana White mener imidlertid at Holms neste motstander skal være Ronda Rousey, som også har planer om å være med i to filmer i 2016.

Les også

Mer om

  1. MMA
  2. Kampsport

Flere artikler

  1. MMA-stjerne snakker ut om de mørke tankene etter sjokktapet

  2. Rousey bryter stillheten etter kjempesmellen: – Jeg har det
    bra

  3. Rousey knocket ut i Australia: – Tidenes overraskelse i UFC!

  4. MMA-Rousey tilbake: – Kan være siste gang vi ser henne

  5. Ronda Rousey gjør endelig comeback

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder