McGregor tilbake med knockoutseier etter 40 sekunder

MMA-kongen Conor McGregor (31) brukte ikke lang tid på å knuse Donald Cerrone (36) i Las Vegas søndag morgen.

 • Per Opsahl

Det var enorme forventninger til McGregors retur til UFC etter at han ikke hadde gått kamp siden oktober 2018, da det ble tap mot Khabib Nurmagomedov.

Mot kulthelten Donnald Cerrone, kjent som «Cowboy» skulle McGregor presentere en «ny og bedre» utgave av seg selv. Han entret ringen til enorm jubel, og var uvanlig ydmyk i sin fremtoning før kampen.

Men da dommeren satte det hele i gang, så var McGregor alt annet en ydmyk. Han stormet rett på Cerrone, og rystet amerikaneren umiddelbart. Det skjedde i klinsjen etter bare noen sekunder da han faktisk traff med et kne og tre venstre «skulderslag».

TILBAKE: Conor McGregor avbildet på vei inn til buret i T-Mobile Arena i Las Vegas. Foto: Mark J. Rebilas / X02835

les også

McGregor tilbake: Den ville veien til stjernehimmelen

Pluss content

Cerrones øye bar preg av angrepet, og McGregor fortsatte å «mate på» med spark og slag. Liggende mot burveggen forsøkte Cerrone å forsvare seg, men dommer Herb Dean gjorde helt rett i å stoppe kampen da det var gått 40 sekunder av den første runden. Dermed vant McGregor på teknisk knockout.

– Irland baby! Jeg skapte historie her i kveld! Jeg er den første til å vinne på knockout i tre vektklasser. I fjærvekt, lettvekt og i weltervekt. Det er jeg veldig stolt av, sa McGregor fornøyd med det irske flagget rundt skuldrene.

les også

MMA-Hermansson erter UFC-rivaler i ny musikkvideo

RETT PÅ SAK: Conor McGregor gjorde kort prosess med Donald Cerrone. Her treffer han med et «flying knee». Foto: Mark J. Rebilas / X02835

Prestasjonen kunne minne litt om da McGregor, etter enorm oppbygning til kampen, knuste Jose Aldo på knockout etter bare 13 sekunder i desember 2015. Men den gangen var det snakk om en motstander som var tittelholder, og ikke hadde tapt på over ti år.

Cerrone har riktignok gått flere tittelkamper i UFC, og har en enorm rutine, men han har aldri vært mester.

Nå sikter McGregor seg inn på tittelen i sin tredje vektklasse. Han har tidligere vært mester i både fjærvekt og lettvekt.

McGregor havnet i bråk før sin forrige kamp i UFC. Se mer her:

les også

Meek møtte McGregor i Las Vegas før comebacket: – Ikke lett å være Conor

I weltervekt er det nå Kamaru Usman, mannen som slo Emil Meek for to år siden, som er mester. Det tar nok litt tid før McGregor blir satt opp i en ny tittelkamp, men det kommer til å bli et voldsomt kok dersom han skal møte for eksempel Jorge Masvidal i løpet av våren.

– Jeg liker denne vektklassen, og det føles veldig bra. Jeg har fortsatt mye jobb å gjøre for å komme tilbake der jeg var, sa McGregor før han også kom med noen, til ham å være «beskjedent ufine», bemerkninger mot Usman og Masvidal – de satt begge ringside.

GRATULERT AV CERRONES BESTEMOR: Jerry Cerrone, bestemoren til motstander Donald Cerrone, ga Conor McGregor en god klem etter seieren mot barnebarnet hennes. Foto: John Locher / AP

– Han tok meg på senga, knuste nesa mi før han tok noen skritt tilbake og sparket meg i hodet. Jeg tenkte «oh man» - skal jeg få juling så tidlig. Men jeg elsker denne sporten, og skal fortsette å fighte, oppsummerte den svært populære Cerrone da han ble intervjuet oppe i biret.

PS! Kampen ble vist på Viaplay bak betalingsmur.

Mer om

 1. Kampsport
 2. MMA
 3. Conor McGregor

Flere artikler

 1. Meek møtte McGregor i Las Vegas før comebacket: – Ikke lett å være Conor

 2. Pluss content

  McGregor tilbake: Den ville veien til stjernehimmelen

 3. Trump-venn knocket ut i UFC-tittelkamp – skjeller ut dommeren som «fake»

 4. Pluss content

  Khabib Nurmagomedov: Mannen som stoppet McGregor.

 5. Thanderz trener med «fienden» før VM-kamp

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder