MÅTTE NED: Kai Robin Havnaa sendte motstander Lars Buchholz ned i knestående i begynnelsen av fjerde runde. Foto: Trond Solberg VG

Havnaas motstander ga seg etter fjerde runde

OSLO SPEKTRUM (VG) Kai Robin Havnaa (28) vant sin niende proffkamp på teknisk knockout etter at tyske Lars Buchholz (35) ikke kom ut til femte runde.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Tidlig i fjerde runde måtte Buchholz ned i knestående etter å ha spist en uppercut fra Havnaa, og tyskeren hadde store problemer med å komme seg igjennom runden. Det klarte han, men på vei til hjørnet gestikulerte Buchholz til teamet sitt, og ikke lenge etterpå kastet treneren håndkleet inn.

– Det er helt utrolig. Uffattelig! sa Havnaa da han ble hyllet voldsomt oppe i ringen av et nærmest fullsatt Oslo Spektrum.

– Jeg kan ikke gjøre noe med at han ga seg. Jeg utbokset ham i fire runder og hadde fullstendig kontroll, sa Havnaa.

Havnaa har nå vunnet alle sine ni proffkamper, åtte av dem på knockout. Det norske håpet har blitt matchet forsiktig så langt, men kan være moden for større oppgaver om ikke så altfor lenge.

Tim-Robin Lihaug opplevde tidligere i kveld å gå på et meget omdiskutert poengtap mot tsjekkeren Tomas Adamek, mens Alexander Hagen stilte seg helt uforstående til at hans kamp mot Benjamin Transfeld endte uavgjort.

PS! Cecilia Brækhus og Klara Svensson møtes i hovedkampen. De er ventet å gå i ringen rundt en gang etter kl. 23 – den kampen sendes «pay-per-view» på Viaplay Fighting.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder