BLID: Cecilia Brækhus ser etter nye utfordringer med et nytt team rundt seg. Foto: Mattis Sandblad

Brækhus klar for nytt selskap – ny kamp rett rundt hjørnet

Cecilia Brækhus (38) har signert for Matchroom Boxing.

Den norske boksedronningen lader opp til sin neste kamp med å bytte promotor.

Det offentliggjorde Matchroom Boxing i en pressemelding tirsdag. Det engelske selskapet, ledet av Edward Hearn, skriver de er svært glade for å ha sikret seg signaturen til bergenseren.

– Jeg er veldig stolt av å forene krefter med Matchroom Boxing for mitt neste kapittel, sier Brækhus selv i pressemeldingen.

– Som alltid vil jeg være på utkikk etter de største kampene og de hardeste utfordringene i ringen. Tusen takk til fansen min over hele verden som har støttet meg gjennom alle disse årene, jeg gleder meg til å returnere til ringen snart, sier hun videre.

Promotorselskapet skriver også at Brækhus sin første kamp med Matchroom Boxing vil bli offentliggjort «innen kort tid».

– Det er en glede å ønske Cecilia velkommen til laget, og jeg ser veldig lyst på fremtiden, sier Eddie Hearn i pressemeldingen.

– Cecilia har vært en pionér innen kvinneboksing, og har etablert seg som en av de aller største stjernene i idretten. Akkurat nå står kvinneboksing sterkere enn noensinne, og det vil være noen enorme kamper de kommende årene som jeg forventer at Cecilia vil være en del av, sier han videre.

VELKOMMEN: Slik ønsket Matchroom Boxing Brækhus velkommen på laget.

Brækhus, som har alle VM-beltene i weltervekt-klassen, gikk sist kamp mot Aleksandra Lopes i desember i fjor, der hun sikret sin 35. proffseier. Det har gått rykter om at argentinske Victoria Bustos skal være hennes neste motstander, og argentineren selv hevdet til Nettavisen sist uke at kampen var i boks.

Hun sa at kampen skulle gå 30. november i Monaco. Eddie Hearn og Matchroom Boxing er tilfeldigvis arrangør for det aktuelle stevnet.

Slik gikk det sist Brækhus var i ringen:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder