I TRØBBEL: Conor McGregor er i trøbbel pga dette bildet som han har postet på sosiale medier. Bildet er hentet fra hans offisielle instagram-konto. Foto: thenotoriousmma/INSTAGRAM ,

MMA-stjernen Conor McGregor i polititrøbbel etter våpenbilde

Politiet etterforsker Conor McGregor (27) etter at MMA-stjernen publiserte et bilde av en maskert mann med automatvåpen.

  • Stine Løvmo Lie

Ifølge TMZ og Irish Mirror er det sannsynligvis McGregor selv som er avbildet, og nå skal politiet i Irland undersøke om 27-åringen har brutt våpenbestemmelsene.

Bildet, som iren selv publiserte på sin Instagram-konto, viser en mann iført finlandshette – med et automatvåpen i hendene – sittende i en hvit bil. Personen sikter på fotografen med geværet. Under bildet står det «put the fight in the bag, and step away from the vehicle».

– Politiet i Crumlin undersøker omstendighetene rundt bildet, sier en talsperson i politiet til Irish Mirror.

Det er ikke bekreftet at mannen på bildet faktisk er McGregor.

LES OGSÅ: McGregor tjente 10 mill. i sekundet

Forrige måned fikk MMA-stjernen ekstremt mye oppmerksomhet av helt andre grunner. Den barske iren, med kledelig rødt skjegg og tatovert overkropp, brukte bare 13 sekunder på å slå knockout på Jose Aldo, brasilianeren som hadde vært ubeseiret i MMA-kamper i ti år. McGregor traff klokkerent på det første slaget i kampen og er dermed ny fjærvektmester i UFC. Belønningen? 10 millioner i sekundet.

MMA-STJERNE: Conor McGregor jubler etter seieren over Jose Aldo 12. desember i fjor. Foto: Steve Marcus , Afp

Det var McGregors 15. strake seier i MMA-buret. Allerede i mars møter han trolig letttvektmester Rafael dos Anjos i ny tittelkamp.

LES OGSÅ: UFC-DRAMA: Vant gigantkampen etter 13 sekunder

Nå er han hjemme i Irland, og det er altså der han har havnet i politiets søkelys på grunn av det kontroversielle bildet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder