PÅ VEI TIL LA: Cecilia Brækhus reiser til Los Angeles om veldig kort tid. Dette bildet er fra kampen mot Aleksandra Lopes i desember i fjoir. Foto: Klaudia Lech

Brækhus-visum i orden: – Reiser til USA uten returbillett

Cecilia Brækhus (37) har i flere uker ventet utålmodig på at USA-visumet skulle gå i orden, og nå kan hun endelig reise til Los Angeles for å starte forberedelsene til neste kamp.

– Jeg legger meg rett i treningsleir, og venter på å få fastsatt neste kampdato, sier Brækhus til VG.

Hun skulle egentlig ha reist tidligere i sommer, men nå er alt i orden og hun satser tungt videre i USA for å få et par storkamper på tampen av karrieren.

les også

Brækhus med vekt-dilemma før nye kamper

– Vi har vært i samtaler med Showtime, DAZN og ESPN om TV-rettigheter til min neste kamp. Det skjer en del spennende ting fremover, sier Brækhus hemmelighetsfullt og legger til:

– Jeg reiser til USA uten returbillett.

Det betyr ikke at hun har planer om å bli der permanent, men at det kan bli noen virkelig hektiske måneder fremover.

Det er halvannet år siden hun reiste over til USA og hadde kampoppkjøringene sine der, sammen med trener Johnathon Banks. Den ubeseirede norske boksedronningen planlegger sin 36. proffkamp i LA-området, og etter det VG erfarer blir det trolig i september.

Litt frem i tid ligger det trolig en storkamp mot enten Katie Taylor, eller Claressa Shields, i potten. Spørsmålet er om Brækhus skal opp, eller ned, i vekt.

les også

Dramatisk for Taylor – Brækhus vil møte vinneren av omkampen

– Jeg kan ikke hoppe opp og ned i vekt, og jeg har ikke så veldig mange kamper igjen i karrieren. Nå må jeg ta et valg. Det blir et viktig valg, og noen veldig viktige måneder fremover, sa Brækhus til VG i juni.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder