MÅ TA PAUSE: Emil «Valhalla» Weber Meek er skadet, og kan ikke gå kamp i Norwich om 18 dager.

MÅ TA PAUSE: Emil «Valhalla» Weber Meek er skadet, og kan ikke gå kamp i Norwich om 18 dager. Foto: Privat ,

Skadet Meek trekker seg fra MMA-oppgjør

Emil Weber Meek (27) har pådratt seg en lyskeskade, og må derfor stå over den planlagte kampen i Norwich 27. februar.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Det er ikke veldig alvorlig, men jeg får ikke trent så mye akkurat nå. Det er en gammel skade som har ligget og ulmet en stund, og nå slo den dessverre til, sier Meek til VG.

Han skulle etter planen møte Matt Inman på stevnet «Contenders» i Norwich om to og en halv uke. Nå må han vente med å avtale ny kamp til skaden er leget.

– Jeg håper og tror det vil gå fort. Jeg har et dyktig team i ryggen, og fysioterapeut Jonas Colombus - også kjent som «Mr.Pain» - gir meg god hjelp, sier Meek.

Les også: – Motstanderen min er råbra

– Jeg må bare ha fokus på det jeg kan gjøre, blant annet jobbe med boksingen, styrken og mye annet teknisk. Men for øyeblikket ingen grappling, bryting eller spark! Er det noen som har en boksekamp til meg, så tar jeg gjerne den, sier Meek og ler.

I kikkerten til UFC

27-åringen står mye syv seirer, to tap og én «no contest» så langt i proffkarrieren.

Meek med knockoutseier i Sverige: – Jeg er jo rå å se på!

Etter to seirer på tampen av 2015 har han vært en ettertraktet fighter, og det blir neppe så lenge til han er tilbake i buret.

UFC sist helg: Tidligere mester knocket ut etter rundspark

Gigantorganisasjonen UFC har Meek på radaren, men mener nordmannen må levere solid i et par kamper til før han eventuelt får sjansen. Meek var for en tid tilbake i kontakt med UFCs matchmaker Joe Silva.

– Han var meget fornøyd med de to siste kampene mine, og sa at leverer jeg mer av det skal han finne plass til meg, fortalte Meek til VG i janar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder