Hovedinnhold

Havnaa med overlegen knockoutseier igjen

Ungarske Miklos Kovacs var sjanseløs mot Kai Robin Havnaa (27) som vant på knockout i andre runde av kveldens boksekamp i København.

Denne saken handler om:

Kovacs tok kampen på kort varsel, og sto med én seier og to tap før møtet med Havnaa som er ubeseiret så langt i proffkarrieren. Før kveldens kamp har det vært trøbbel med å skaffe motstander til det norske håpet, og Kovacs stilte opp etter at fire andre boksere har trukket seg av forskjellige grunner.

VG+: Havnaa møtte VG i København: – Folk vil se knockout

Kai Robin Havnaa matches forsiktig av promotor Team Sauerland, men har uansett imponert og er fortsatt ubeseiret. Her intervjues han av Viasat mens onkel Erling Havnå skimtes til høyre.
IMPONERTE IGJEN: - Kai Robin Havnaa matches forsiktig av promotor Team Sauerland, men har uansett imponert og er fortsatt ubeseiret. Her intervjues han av Viasat mens onkel Erling Havnå skimtes til høyre. Viasat

– Jeg gikk første runde ut, og ante egentlig ingenting. Jeg måtte ta det veldig med ro for å se hvordan han bokset, og kjenne stilen for å kontre idet jeg så at han skulle slå. Jeg så det at han ikke var den raskeste på avtrekkeren. Da var det bare å vente på å smelle til, sier Havnaa til Viasat.

– Jeg ble litt ivrig, men ville bare bli fort ferdig på jobb, legger han til.

Proffboksing i Norge? Stortingspolitikere advarer NIF i Brækhus-saken

Nå har det norske håpet også fem knockoutseirer på seks kamper, og det var bare et spørsmål om tid før han skulle avgjøre kveldens oppgjør på «Nordic Fight Night»-stevnet i den danske hovedstaden.

Det var et knallhardt høyreslag som senket Kovacs da det gjensto et drøyt minutt av den andre runden. Kovacs kom seg opp igjen, men var ikke i nærheten av å holde unna mot Havnaa. Dommeren stoppet kampen etter at han hadde truffet med flere harde slag, og da var det gått to minutter og 24. sekunder av den andre runden.

– Den direkte høyren er helt klart mitt beste slag, og når jeg treffer med den så smeller det bra, sier 27-åringen fornøyd.

Cruiservektoppgjøret var stipulert til seks runder, men Havnaa har bare gått tiden ut i én kamp - det var debuten i november 2014.

Nå håper han å være tilbake i ringen så fort som mulig.

– Jeg har sagt at jeg tar de kampene som kommer. Jeg sier bare gi meg kamper, og gi meg erfaring, sier Havnaa.

PS! Boksestevnet sendes direkte på Viaplay og Viasat Sport. Danske Mickie Nielsen går hovedkampen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Kampsport

Se neste 5 fra Kampsport