Hovedinnhold

Fury vil ha returmatch mot Klitsjko på luksusyacht

Hevder arabisk sjeik vil betale en milliard for kampen

<p>REVANSJMØTE? Tyson Fury sliter med motivasjonen for å møte Vladimir Klitsjko igjen. Her fra tittelkampen den 28. november i fjor, der briten overraskende tok VM-titlene.</p>

REVANSJMØTE? Tyson Fury sliter med motivasjonen for å møte Vladimir Klitsjko igjen. Her fra tittelkampen den 28. november i fjor, der briten overraskende tok VM-titlene.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters
Et revansjmøte mellom Tyson Fury (27) og Vladimir Klitsjko (38) kan bli på en yacht - for 120 tilskuere som må ut med 8,5 mill. kroner hver.

Denne saken handler om:

Det er Tyson Fury selv som hevder dette, skriver Guardian.

Briten påstår at en sjeik fra Dubai (han blir ikke navngitt) er villig til å putte én milliard kroner for å få til en returmatch etter at Fury overraskende tok VM-tittelen med seier over Klitsjko i slutten av november.

Spørsmålet er når det blir revansjmøte mellom de to tungvektsgigantene. Og ikke minst hvor. En luksusyacht med plass til 120 tilskuere er altså én variant.

Les også: «Klovnen» slo Klitsjko.

– Sjeiken ville ha en eksklusiv tittelkamp i tungvekt, uten noen TV-kanaler, og med bare 120 mennesker til stede. Han sa ikke noe om hvor mye jeg skulle få, men jeg ville trolig få den største delen av milliarden. Det tviler på om det er mulig, men hadde vært en episk story, sier Fury.

Wembley, Croke Park i Dublin, Tyskland, Abu Dhabi og Qatar har alle blitt nevnt som mulige arrangementssteder som et nytt Fury-Klitsjko-møte.

Samtidig sier Tyson Fury til BBC at han er usikker på om han er klar til å bokse mot Klitsjko igjen - og at han kan komme til å henge boksehanskene på veggen.

Les også: Fury fryktet å bli dopet.

– Jeg sliter med motivasjonen, sier han til BBC Radio 5.

– Jeg kunne gi meg. Jeg kunne bare seile inn i solnedgangen ubesieret, med alle beltene, og leve et normalt liv.

– Det er bare pengene igjen, og jeg har alltid tenkt for meg selv at idretten ikke skal handle om penger. Jeg har oppfylt drømmen. Så spørs det hvor motivert jeg er for å fortsette.

Fury står med seirer i alle sine 25 proffkamper. Alle de tre dommerne hadde Fury som vinner mot Klitsjko den 28. november.

– Tyson var veldig rask til tross for størrelsen sin, sa Klitsjko etter kampen.

– Det blir automatisk en omkamp - det er i kontrakten, bekreftet ukraineren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Kampsport

Se neste 5 fra Kampsport