Hovedinnhold

Rangers forlenget seiersrekken i Zucca-jubileum

(New York Rangers – Boston Bruins 4–2) Mats Zuccarello spilte sin 400. NHL-kamp da Rangers tok sin femte strake seier.

Rangers scoret sine tre første mål i løpet av seks minutter i den første perioden, og det holdt akkurat mot Bruins, som hadde overtaket mot slutten av kampen i Madison Square Garden.

Seieren over Bruins kom i Zuccarellos 400. NHL-kamp. Nordmannen sto ikke bak noen av nattens scoringer, og han var på isen i drøyt 15 minutter. 30-åringen har totalt 89 mål og 184 målgivende pasninger i sin NHL-karriere.

Les også: Zucca-assist da Rangers vant fjerde strake seier

– Vi er tilbake

<p>Mats Zuccarello spilte i natt sin 400. kamp i NHL.</p>

Mats Zuccarello spilte i natt sin 400. kamp i NHL.

Foto: Bruce Bennett, AFP

Kampens første scoring kom etter snaut ti minutter da Pavel Butsjnevitsj satte inn 1- 0. Bruins' David Pastrnak utlignet kun 20 sekunder senere, men så dukket Jimmy Vesey opp og scoret to mål på 30 sekunder da det var spilt 15 minutter.

I 2. periode skapte bortelaget flest sjanser, men ingen av lagene fikk nettkjenning. Sisteperioden ble åpnet med Bruins-scoring av Patrice Bergeron etter snaut sju minutter. Nærmere kom ikke Bruins poeng, og New York Rangers' femte strake seier var et faktum da Rick Nash satte inn 4-2 i åpent bur åtte sekunder før slutt.

– Vi er tilbake, sa lagets stjernemålvakt Henrik Lundqvist.

– Det som ikke har fungert så bra for oss de første åtte-ni kampene denne sesongen har vi fått orden på, sa svensken til NHLs hjemmeside.

Fikk du med deg? Zucca i slåsskamp mot svenske

Managerens seier nummer 200

Seieren var også Alain Vigneaults 200. som Rangers-trener.

– Vi må fortsette å stå på. Det er ingen hemmelig at det er artigere å være på isen, å trene og reise når vi vinner og gutta ler. Vi vil fortsette å le når vi vinner flere kamper, sa Lundqvist som reddet 31 skudd i kampen.

Neste kamp går også i New York. Lørdag er det Edmonton Oilers som gjester Madison Square Garden.

Andre NHL-resultater natt til torsdag:

Minnesota Wild – Toronto Maple Leafs 2–4

Tamba Bay Lightning – San Jose Sharks 5–1

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey