Hovedinnhold

«Shampo» sendte VIF-spiller i dusjen: – Han lærer aldri

* Jonas Knutsen: – Det var dumt av meg
* Alexander Bonsaksen: – Vi er ikke bedre

<p>OPPGITT: Vålerenga-trener Espen Knutsen på benken under en kamp mot Stjernen tidligere i høst.<br/></p>

OPPGITT: Vålerenga-trener Espen Knutsen på benken under en kamp mot Stjernen tidligere i høst.

Foto: Stian Lysberg Solum, NTB scanpix
JORDAL (VG) (Vålerenga - Sparta 3-5) VIF står med fire tap på de siste fem kampene og har kun Manglerud Star og Kongsvinger bak seg på tabellen etter 12 serierunder. Etter kampen var Espen Knutsen (42) forbannet på en unødvendig utvisning.

Denne saken handler om:

«Shampo» mener Vålerenga var klart best i midtperioden, men 36 sekunder før andre pause satte Patrik Eklund inn 3-2 for gjestene i overtall etter at Jonas Knutsen pådro seg en utvisning som irriterte treneren.

– Han har hukommelse som en gullfisk. Jeg har sagt det til ham 100 ganger og han lærer aldri. Hvis han ikke lærer nå som jeg sendte han i dusjen er det ikke håp, sier Espen Knutsen til TV 2.

– Han har helt rett, sier Jonas Knutsen til VG i Vålerenga-garderoben.

– Han har sagt det til meg mange ganger. Det var dumt av meg å gå inn i den situasjonen, men jeg prøvde bare å gjøre det beste ut av det. Dessverre traff jeg feil. Espen sier det rett fra leveren, og det er sånn det er. Det er tøft å få beskjed om å gå i dusjen, men det er bare å jobbe på videre.

VIF tredje sist

<p>SCORET: Dion Knelsen feirer scoring med lagkompisene.<br/></p>

SCORET: Dion Knelsen feirer scoring med lagkompisene.

Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

Et spill på VIFs situasjon per 21. oktober før seriestart, og du kunne innkassert meget gode penger nå. 

Vålerenga, som tirsdag måtte klare seg uten skadde Morten Ask og Jørgen Karterud, har tapt sju av de tolv seriekampene så langt og har hele 15 poeng opp til serieleder Stavanger Oilers og 13 opp til tirsdagens motstander Sparta.

– Vi er langt nede om dagen og har lite selvtillit. Det er tøft når du taper så ofte. Vi scorer ikke nok og slipper inn for enkle mål. Det har vært den samme visen hele sesongen. Da vinner du ikke mange kamper, sier backen Erik Follestad Johansen til VG.

– Det er tøft nå. Vi har tapt for mange kamper og scorer for lite mål. Vi er godt vant med å ha spillere som kan gjøre det lille ekstra på egenhånd, men nå har vi ingen som står frem og produserer i toppkampene, sier VIF-trener Espen Knutsen til TV 2.

Tunge tider

VIF-back Alexander Bonsaksen var langt nede etter tirsdagens duell på Jordal.

– Det er ikke noe moro om dagen. Vi ønsker å vinne og være med i toppen, men er ikke bedre enn der vi ligger, sier han til TV 2.

Sparta-målvakt Anders Johansson stoppet 31 av 34 skudd i et oppgjør hvor VIF vant skuddstatistikken, men nok en gang sløste voldsomt med sjansene.

Vi har selvtillit og er i flyten mens VIF har det tøft. Da får vi gjerne stang inn mens de får stang ut. Nå håper vi å kjempe i toppen hele veien inn, sier Johansson til VG.

Vålerenga – Sparta 3-5
(1-2, 1-1, 1-2). 2145 tilskuere. Mål: 1. periode: 1-0 (1.10) Erik F. Johansen (Jonas Knutsen, Andreas Stene), 1-1 (10.28) Henrik Malmström (Erlend Lesund, Jonas Karlsson), 1-2 (14.20) Marius Hagberg (Mikkel Søgaard, Magnus Lindahl). 2. periode: 2-2 (27.48) Thomas Olsen (Filip Gunnarsson, Daniel Sørvik), 2-3 (39.24) Patrik Eklund (Patrick André Bovim, Malmström). 3. periode: 2-4 (46.25) Eirik Børresen (Niklas L. Roest, Dion Knelsen), 2-5 (51.07) Knelsen (Søgaard, Victor P. Borg), 3-5 (59.19) Stene (Erik Salsten, Olsen). Dommere: Stian Halm, Furuset og Tor Olav Johnsen, Manglerud Star. Utvisninger: Vålerenga 5 x 2 min. og 1 x 10 min., Sparta Sarpsborg 4 x 2 min.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey