Hovedinnhold

Färjestad henter Røymark

TIL FÄRJESTAD: Martin Røymark er klar for den svenske klubben. Her i Timrå-drakt fra 2010-sesongen. Foto: SUNDSVALLS TIDNING
TIL FÄRJESTAD: Martin Røymark er klar for den svenske klubben. Her i Timrå-drakt fra 2010-sesongen. Foto: SUNDSVALLS TIDNING
Landslagsspilleren Martin Røymark (25) blir den fjerde nordmannen i den svenske ishockeyklubben Färjestad, melder NRK.

Denne saken handler om:

Han har skrevet under en toårskontrakt med klubben. Fra før spiller Marius Holtet, Anders Bastiansen og Ole-Kristian Tollefsen i Färjestad.

- Dette blir kjempemorsomt. Jeg er god kompis med alle tre, og det blir gøy å spille sammen med dem på klubblaget også. Vi blir en bra, norsk gjeng, sier Røymark til NRK.

Røymark har spilt i Timrå siden 2010. Han var også koblet til AIK.

- Det har vært litt fram og tilbake etter VM, men da Färjestad var interessert, var det egentlig ikke noe å lure på. Jeg skal spille for en klubb som kjemper i toppen, og jeg forventer å ta noen steg som spiller der. Jeg skal bidra, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey