Hovedinnhold

Zuccarello tilbake i NHL

** Agent Ryman til VG Nett: - Det er der han hører hjemme

TILBAKE: New York Rangers har hentet opp Mats Zuccarello fra Connecticut Whale. Her fra en tidligere kamp. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
TILBAKE: New York Rangers har hentet opp Mats Zuccarello fra Connecticut Whale. Her fra en tidligere kamp. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
(VG Nett) Mats Zuccarello Aasen (24) er hentet opp til New York Rangers og er med mot New York Islanders i natt.

Denne saken handler om:

Det bekrefter agent Erik Ryman overfor VG Nett.

- Han skal spille i natt. Det er veldig moro, det er der han skal være, sier Ryman til VG Nett.

Zuccarello har produsert meget bra for farmerlaget Conneticut Whale i AHL, og står med 12 mål og 24 målgivende pasninger på sine 37 kamper.

- Han tilhører virkelig NHL, det har han bevist i AHL. Jeg har alltid hatt tro på Mats, og håper han får bli denne gangen, sier Ryman.

Zuccarello sier til Hockeymagasinet at det «alltid er kult å bli kalt opp», og at han ikke har følt seg på topp i det siste, så det derfor kom litt overraskende på.

- Jeg vet ingenting om jeg får spille eller ikke, og det er mulig det er kun for denne ene kampen. Jeg er forberedt på at det kun blir denne kampen, sier Zuccarello.

VG Nett-leser:
Fortjent! Endelig Zucca show igjen. Blir neppe mye istid men.
Diskuter med andre her!

Beskjeden kom i dag, og det var bare å pakke bagen og kaste seg avgårde for å rekke matchen som spilles i Madison Square Garden i natt.

Nyheten slo godt an blant 24-åringens lagkamerater på landslaget.

- Moro. Håper han får en fair sjanse til å spille seg inn på laget, skriver tidligere Modo-kompis Per-Åge Skrøder på Twitter.

- Zucca oppe for å herje før sluttspillet, melder Ole-Kristian Tollefsen på sin konto.

Samtidig ønsker Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen lykke til, og melder at «vi er stolte av deg».

Etter en god sesongoppkjøring med mye ros ble Zuccarello i oktober sendt ned til AHL etter kun tre NHL-kamper og null målpoeng.

Den offensive løperen fikk lite istid i John Tortorellas fysiske stil, og klarte aldri å spille seg til en fast plass i noen av topprekkene.

Senere har Rangers nærmest gått på skinner, og til tross for at nordmannen har levert målpoeng på bestilling med unntak av i skadeperioden rundt jul, har det ikke vært bruk for ham. Skader på Ryan Callahan og Michael del Zotto bidrar til å gjøre plass.

Så gjenstår det å se om han får en skikkelig sjanse - og eventuelt griper den - denne gangen.

Zuccarello Aasen har ikke besvart VG Netts henvendelser søndag.

Kampen begynner ved midnatt, og kan ses på Viaplay .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey