Hovedinnhold

Zuccarello: - Jeg har ikke tenkt meg hjem

VIL IKKE TILBAKE: Mats Zuccarello Aasen er innstilt på å kjempe videre i Hartford, og avviser en retur til Modo. Foto: Pontus Höök
VIL IKKE TILBAKE: Mats Zuccarello Aasen er innstilt på å kjempe videre i Hartford, og avviser en retur til Modo. Foto: Pontus Höök
(VG Nett) Mats Zuccarello Aasen avviser at han skal være i ferd med å gi opp NHL-drømmen allerede.

Denne saken handler om:

Aftonbladet skrev i helgen at Zuccarello Aasen er så misfornøyd med tilværelsen at han har begynt å lufte tanken om en retur til svenske Modo.

VGD: Diskuter Zuccarello her! 

- Det er veldig ålreit at Modo vil ha meg tilbake. Jeg hadde noen fine år der og har gode kompiser i klubben, så det ville ikke vært en nedtur å spille der. Men foreløpig har jeg ikke tenkt på det, sier Zuccarello Aasen til VG Nett.

Nordmannen ble poengkonge i svensk eliteserie sist sesong, men har slitt i sitt møte med nordamerikansk proffhockey. New York Rangers sendte ham tidlig ned til farmerlaget Hartford Wolf Pack, og Zuccarello har slitt med lite istid i AHL. Han innrømmer at han er kjent med skriveriene i Skandinavia.

Les også: Hevder Zuccarello er ferdig i Rangers 

- Jeg vet ikke helt hvor disse opplysningene kommer fra, men jeg er innstilt på å kjøre på her en stund til og har ikke bestemt meg for å dra hjem, sier Zuccarello.

Ifølge Aftonbladets kilder har Rangers gitt klartegn til å la Zuccarello vende tilbake til Sverige etter at Modo-leder Markus Näslund var i kontakt med klubbdirektør Glen Sather.

- Situasjonen er ikke optimal. Han vil ikke være i Hartford.
Men Mats har slett ikke gitt opp ennå, sier agent Erik Ryman til VG Nett, og legger til:

- Men alt er mulig. Vi får høre hva de (Rangers) sier.

Les også: Tror «Zucca» føler seg tråkket på 

Etter storspillet i svensk eliteserie var seks NHL-klubber ute etter Zuccarello, og han bestemte seg for New York Rangers. Nå håper han ting skal gå bedre i tiden framover.

- Jeg har spilt bra i de siste kampene, og med litt flyt kunne jeg hatt en del poeng. Det håper jeg jevner seg ut etter hvert. Men jeg er forberedt på å kjøre på og jobbe så hardt jeg kan, sier Zuccarello Aasen til NRK.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey