Hovedinnhold

Svensk «Mr. Overtime» avgjorde for Zuccas Rangers

<p>HØRT OM SVENSKEN OG FINNEN? Mika Zibanejad og Antti Ranta hadde god grunn til å juble over Rangers' seier mot Tampa Bay.</p>

HØRT OM SVENSKEN OG FINNEN? Mika Zibanejad og Antti Ranta hadde god grunn til å juble over Rangers' seier mot Tampa Bay.

Foto: NTB SCANPIX
(Tampa Bay-New York Rangers 0-1 på overtid) Han har iransk far, finsk mor og er svensk. Nå avgjorde Mika Zibanejad (23) igjen på overtid.

Denne saken handler om:

Etter tre perioder sto det fortsatt 0-0 mellom New York Rangers og Tampa Bay Lightning. Fire minutter på overtid avgjorde Zibanejad, som han også gjorde det nylig for Rangers.

– Det eneste jeg tenkte på, var å gjøre seiersmålet, og da er jeg glad for at jeg lykkes med det, sier Zibanejad ifølge Aftonbladet.

Les også: Zuccarello senket topplaget

For ei drøy uke siden avgjorde han også på overtid, den gang i «Battle of Hudson River» mot New Jersey.

Zibanejad ble skadet i november og var lenge ute, men er nå tilbake for fullt, klar til å prestere for Rangers i sluttspillet. Rangers er i øyeblikket det sjette beste laget i hele NHL, men bare nummer fire i sin divisjon, Metropolitan.

Seiersmålet kom 3.56 på overtid, da Rangers endelig klarte å overliste storspillende Andrej Vasilevskij.

Kommentar: Fra vrakgods til NHL-monster

På den andre siden av banen storspilte finnen Antti Ranta. Han gjorde 38 redninger da Henrik Lundqvist ble hvilt for første gang på halvannen uke.

– Det er heftig å ha to målvakter som vi kan stole på, sier Zibanejad ifølge Aftonbladet.

Mats Zuccarello spilte snaut 21 minutter og hadde en tominutters utvisning.

Rangers har nå den sterke statistikken 23-8-0 på bortekamper. Det er bare to poeng opp til Pittsburgh Penguins og Columbus Blue Jackets i kampen om 2. plassen i divisjonen.

Nattens resultater:

Ottawa Senators – Boston Bruins 4-2, Tampa Bay Lightning – New York Rangers 0-1 (OT), Washington Capitals – Dallas Stars 2-4, Winnipeg Jets – San Jose Sharks 2-3.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey