Hovedinnhold

Rangers snudde 0-2 til seier

* Revansjerte tapet fra fjorårets Stanley Cup-finale

(Los Angeles Kings - New York Rangers 3-4) New York Rangers fantastiske form virker ikke å ha noen ende. Etter å ha ligget under, snudde Mats Zuccarello (27) og lagkameratene til seier.

Denne saken handler om:

Kampen, som akkurat er ferdigspilt, var en reprise på Stanley Cup-finalen fra 2014. Etter fem møter i best av syv-serien, hadde Kings vunnet fire av dem og sluttspillet.

Fredagens oppgjør i Los Angeles så umiddelbart ut til å gå samme vei. Tanner Pearson og Justin Williams scoret hvert sitt mål i den første perioden og sendte Kings opp i 2-0-ledelse. De mørkkledde kunne også fort ledet med flere etter en imponerende åpning på kampen.

– Du ønsker aldri å starte en kamp på denne måten, men gutta skal ha æren for at de kom tilbake, sier Rangers-målvakt Cam Talbot.

Men midtveis i perioden reduserte Dan Boyle i overtall for Rangers og startet gjestenes snuoperasjon.

Kevin Klein, Lee Stempniak og Martin St. Louis scoret tidlig i midtperioden og plutselig var Rangers to mål foran.

– Starten på den andre perioden var langt fra god nok. De fikk en tomålsledelse og vi måtte jage dem etter det, sier Los Angeles Kings' stjernespiller Anze Kopitar etter 3-4-tapet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<p>POENG-HISSIG: Mats Zuccarello har vært involvert i mange av New York Rangers' scoringer i det siste. Mot Los Angeles Kings var han mer anonym.</p>

POENG-HISSIG: Mats Zuccarello har vært involvert i mange av New York Rangers' scoringer i det siste. Mot Los Angeles Kings var han mer anonym.

Foto: Mark J. Terrill, AP

Kings forsøkte å komme tilbake og Williams fikk også sin andre scoring for kvelden, men selv etter å ha tatt ut keeper Jonathan Quick i sluttminuttene og etter 30 sekunder i overtall, klarte Rangers å holde unna - så vidt.

– Vi var ikke gode nok i overtall, samtidig som de scoret når de fikk sjansen med en mann mer på isen. Det er slike ting som ofte avgjør kamper, sier Kopitar.

Mats Zuccarello kom hverken på scoringslisten eller bidro med målgivende i Los Angeles, men har ingen grunn til å fortvile. New York Rangers er i uvanlig god form.

Seieren mot Kings er deres 12. på de 13 siste kampene. Siden årsskiftet har Rangers nå slått Buffalo Sabres (6-1), Anaheim Ducks (4-1) og Los Angeles Kings (4-3). De to siste på borteis.

Siden 8. desember har Rangers kun ett tap, mot Dallas Stars i Dallas. I den kampen fikk Zuccarello en målgivende pasning som sendte ham forbi Espen Knutsen som den beste norske poengplukkeren i NHL gjennom tidene.

NHL-resultater torsdag:

Boston Bruins – New Jersey Devils 3-0

Carolina Hurricanes – Buffalo Sabres 5-2

Philadelphia Flyers – Washington Capitals 3-2 e.f.

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks 2-4

Nashville Predators – Dallas Stars 3-2 e.f.

St. Louis Blues – San Jose Sharks 7-2

Arizona Coyotes – Winnipeg Jets 4-1

Colorado Avalanche – Ottawa Senators 5-2

Vancouver Canucks – Florida Panthers 1-3

Los Angeles Kings – New York Rangers 3-4

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey