Hovedinnhold

Full forvirring rundt Zuccarello-overgang

STÅR PÅ SITT: KHL-klubben Metallurg står fast ved at Mats Zuccarello Aasen har signert for klubben. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
STÅR PÅ SITT: KHL-klubben Metallurg står fast ved at Mats Zuccarello Aasen har signert for klubben. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
(VG Nett) KHL-klubben Metallurg hevdet i går at Mats Zuccarello Aasen (24) hadde skrevet under for klubben. Både agenten og nordmannen nektet, men klubben står på sitt.

Denne saken handler om:

Lørdag offentliggjorde den russiske KHL-klubben Metallurg Magnitogorsk nyheten om at Mats Zuccarello Aasen hadde skrevet under en toårskontrakt med klubben.

- Vi startet forhandlingene med han allerede før Rangers røk ut av Stanley Cup, da han fortsatt var skadet. Da det var snakk om at han var klar for spill igjen, ble det lagt på is, sier klubbens visepresident Gennadij Velitjkin til R-Sport.

Natt til lørdag røk Rangers ut av sluttspillet i NHL - det skal ha ført til at den russiske klubben tok kontakt med nordmannen igjen.

- Da Rangers røk ut, ble forhandlingene tatt opp igjen, Zuccarello tok sin avgjørelse og underskrev kontrakten, som agenten hans allerede hadde fått, fortsatte Velitjkin.

- Har ikke bestemt meg

Både Zuccarello og hans agent Erik Ryman mente i går at ingenting var avklart.

- Det har kommet tilbud fra Russland, men ingenting er signert. Så det er ingenting vi kan bekrefte, sa Ryman til VG Nett.

Det samme sa Zuccarello Aasen til hockeymagasinet.

- Jeg har fått tilbud, men ikke bestemt meg ennå.

- Det er mye rykter akkurat nå. Jeg vet ikke hvor jeg spiller neste år, skrev Zuccarello på Twitter lørdag ettermiddag.

Forventer tilbud fra Rangers

Mats Zuccarello Aasen har de siste to sesongene spilt for New York Rangers, men har måtte finne seg i å være store deler av tiden hos farmerklubben Connecticut Whale i AHL.

I fjorårets sesong spilte han omtrent halvparten av Rangers NHL-kamper, denne sesongen endte det med en snau åttedel. Likevel skal nordmannen ønske å bli værende i NHL, men en toveis-kontrakt er ikke aktuelt.

- Det kommer nok et tilbud fra Rangers etter hvert. Det kommer også sikkert til å komme andre tilbud fra NHL, så får vi se om det er enveis- eller toveis-kontrakter, sa agent Ryman lørdag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Ishockey

Se neste 5 fra Ishockey