KLAR: David Livingstone skifter ut Manglerud Star med Lørenskog noen kilometer lenger nord. Foto: Scanpix
KLAR: David Livingstone skifter ut Manglerud Star med Lørenskog noen kilometer lenger nord. Foto: Scanpix

Livingston ny LIK-trener: - Vi skal kjempe om titler

ISHOCKEY

(VG Nett) Kun ett døgn etter at Knut Jørgen Stubdal ble fjernet som hovedtrener i Lørenskog, har romerikingene ansatt den tidligere MS-sjefen David Livingston.

Publisert: Oppdatert: 04.10.11 19:36

Amerikaneren leder sin nye klubb allerede mot Lillehammer torsdag, skriver Romerikes Blad. VG Nett vet at Lørenskog allerede foran forrige sesong, da Stubdal ble ansatt, også vurderte Livingston sterkt.

- Jeg liker å trene ungguttene i Manglerud Star, men etter fire år der føler jeg dette er en fin mulighet til å ta et steg videre og trene flere kvalitetsspillere, sier Livingston til VG Nett.

VGD: Diskuter hockey her!

48-åringen forteller at han selv ble enig med Manglerud Star-ledelsen om å få forlate klubben til fordel for Lørenskog tirsdag - kun én dag etter at Knut Jørgen Stubdal fikk beskjed om at han ikke hadde de lederegenskapene som skulle til for å trene laget.

- Ting har gått fort. Jeg skal på min første trening onsdag og blir med på benken torsdag, sier Livingstone, som er heltidsansatt i Lørenskog.

Knut Jørgen Stubdal skrev en fireårskontrakt da han ble hentet til Romerike foran forrige sesong. Etter å ha sikret seg en rekke profilerte spillere, de fleste fra Stubdals tidligere klubb Vålerenga, endte sesongen med en skuffende sjetteplass - 51 poeng bak seriemester Sparta.

Sportsinteressert? Følg VG Nett-sporten på Facebook!

Forventningene var store også denne sesongen, men Lørenskog fortsetter å skuffe. Laget har slått bunntippede MS, Rosenborg og Frisk Asker, men tapt mot Storhamar, Stavanger, Sparta og Vålerenga. Spesielt 8-2-nederlaget på Jordal lørdag var av det ydmykende slaget.

- Jeg har ikke sett laget så mye, men målet mitt er at vi skal kjempe om titler. Og gjerne allerede denne sesongen, sier den nye treneren.