DOPINGTATT: Marcus Bryhnisveen ble tatt i en dopingkontroll i forbindelse med en treningskamp 21. august. Foto: Jon Anders Johansen

Også B-prøven var positiv for Sparta Warrior-spiller

Ishockey-spilleren Marcus Bryhnisveen (23) samarbeider tett med Antidoping Norge etter at også B-prøven var positiv.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Sparta Warriors-spillerens B-prøve inneholder et forbudt stoff som står på Wadas dopingliste.

Bryhnisveens advokat, Morten Justad Johnsen bekrefter overfor Sarpsborg Arbeiderblad at også den siste prøven var positiv.

Ifølge advokaten stiller Marcus Bryhnisveen seg uforstående til hvordan han har fått dette stoffet i seg. Han har tidligere forklart at det kan skyldes bruken av et kosttilskudd.

– Trist sak

- Han samarbeider nå tett med Antidoping Norge for å få et svar på dette. Han ønsker å finne ut av hva han har fått i seg, og eventuelt hvordan, sier Justad Johnsen til avisen.

- Det er en trist sak for Marcus og Sparta, og vi må bare forholde oss til de resultatene som har kommet. Fortsatt har ikke Marcus fått noen dom. Det er først når påtalenemnda i Antidoping Norge har sagt sitt at det kan skje, sier leder i IL Sparta ishockey elite, Henning Svendsen til SA.

Ba om ny test

Marcus Bryhnisveen ble dopingtestet i forbindelse med en treningskamp 21. august, tre uker etter at han ble Sparta-spiller. Den var positiv, og 23-åringen ba om at også B-prøven ble testet.

Sparta Warriors valgte å suspendere spilleren da resultatet fra A-prøven forelå. Inntil det foreligger en dom i saken mottar han lønn som avtalt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder