Zuccas Rangers tapte igjen

(New York Rangers-San Jose Sharks 1-4) Mats Zuccarello og co. gikk på nok en smell da de tapte mot San Jose Sharks.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Lørdag fikk Rangers en kjærkommen opptur med en 4-2-seier over Nashville Predetors, men mandag så det mørkt ut igjen. Laget har nå tapt åtte av sesongens ti kamper.

Sharks tok ledelsen allerede to minutter inn i kampen. Bortelaget hadde allerede sikret seg fire mål da New York-lagets Mika Zibanejad scorte knappe fire og et halvt minutt inn i tredje periode.

I helgen: Rangers stoppet marerittrekken

Zuccarello fikk 18.44 minutter på isen, da laget spilte på hjemmebane i Madison Square Garden. Han har nå den verste pluss/minus-statistikken i hele NHL, ifølge Nettavisen.

Denne statistikken måler hvor mange mål som scores for eller imot et lag mens en bestemt spiller er på isen når lagene er liketallige, og den norske spilleren står oppført med minus 11.

STJERNESMELL: Mats Zuccarello og San Jose Sharks' Logan Couture i første periode. Foto: Bruce Bennett AFP

– Det har gått radig inn bakover. Visse tider i sesongen går pucker inn. Det er ikke noe å gjøre med det. Vi er fem mann der ute og det er tilfeldig. Det som påvirker meg mer, er at jeg er ræva framover. Jeg skaper ingenting. Null og niks. Det er for dårlig, sier Zuccarello til avisen.

Rangers ligger fortsatt nederst på NHL-tabellen i østre avdeling.

Nordmannen startet bra: Satte poengrekord!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder