AVSLAPPET: Stavanger-trener Gunnar Johansson mener ikke det er noen krise i klubben, til tross for at laget har tapt fem av åtte kamper. Foto: Scanpix

Stavanger-trener benekter krise

Med 2-3 tap for Comet søndag har Stavanger tapt hele fem av åtte kamper så langt denne sesongen. Men trener Gunnar Johansson mener laget er på rett vei.


Gullkandidat Stavanger reiste til Halden med to seirer mot Stjernen og Frisk i bagasjen, men maktet ikke å slå Comet søndag. Dermed har Stavanger tapt fem av åtte kamper.

- Vi har vært uheldig med mye skader og hadde seks-sju spillere ute med skader i de fem første kampene. Etter at vi fikk tilbake et par spillere vant vi kampene mot Frisk og Stjernen, sa Gunnar Johansson til NTB.

Møter topplagene

- Det er skuffende at vi taper for Comet i dag (søndag), men jeg syntes vi fikk til mye bra spill. Vi er på rett vei, understreket Stavanger-trener til.

Om Stavanger er på rett vei vil vise seg i de kommende toppkampene mot Storhamar og Vålerenga.

- Det blir tøft, men innen de kampene vil både Marius Trygg og Pål Gulbrandsen være tilbake på isen igjen. I tillegg vil våre to nye spillere, Brendan Brooks og Mike Pudlick være spilleklare, fortalte Johansson.

Tabellen:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder