New York Rangers og Mats Zuccarello stoppet marerittrekken

(New York Rangers-Nashville 4-2) Etter fem strake tap kom New York Rangers tilbake på seierssporet mot Nashville.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Med syv tap på de første åtte kampene har Rangers kommet historisk dårlig i gang i den nye NHL-sesongen, men mot Nashville lørdag kveld kom høstens andre seier.

Seieren gjorde statistikken litt penere, men fortsatt gjenstår det mye før Rangers-motoren tenner på alle pluggene.

Hjemme i Madison Square Garden tok laget ledelsen 2-0 i første periode ved Jesper Fast og Chris Kreider.

Så du? Zuccarello risikerer historisk knockout

I andre periode reduserte Mathias Ekholm for Nashville før Kevin Hayes økte til 3-1. Mot tampen av perioden sørget Filip Forsberg og Nashville for ny spenning med 3-2-scoring.

Nordmannen og svensken tullet med hverandre på Ullevaal:

Bortelaget presset på for scoring i siste periode, men svenske Henrik Lundqvis spilte fantastisk og stengte buret. Totalt reddet han 23 skudd.

Rangers-keeper Henrik Lundqvist tok sin seier nummer 407 i NHL-sammenheng. Dermed tangerte han legendariske Glenn Hall, som er nummer ni på listen over spillere med flest seiere i den nordamerikanske hockeyligaen.

Zuccarello: Dette er drømmen min

Nashville prøvde å ta ut keeperen i håp om å få utligning, men i stedet satte Jimmy Vesey inn 4-2 i det tomme buret 40 sekunder før slutt.

Dermed fikk New York Rangers en etterlengtet opptur.

Leste du? Frustrert Zuccarello etter tung Rangers-start

Mats Zuccarello fikk godt med spilletid, drøyt 20 minutter på isen, men noterte seg ikke for noen målpoeng. På de første ni kampene har nordmannen stått for syv målpoeng.

– Jeg vet at Mats kan spille bedre og jeg vet at Rick Nash til slutt kommer til å score mer regelmessig, basert på hvor hardt de jobber, sier trener Alain Vigneault til Nettavisen.

– De er hjertet og sjelen i laget vårt. Begge har mye erfaring og jobber hardt. Mats er kanskje ikke den største spilleren, men vi trenger at han kjemper som han gjør, for det smitter over på andre, fortsetter New York Rangers-treneren.

Se Zuccas smarte straffe:

Lagene foran New York Rangers har en kamp til gode, men per lørdag kveld har Rangers tre poeng opp til sluttspillsplass. Grunnspillet varer helt til april.

Neste match er mot San Jose Sharks på mandag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder