Assist for Zucca i bortetap

(Ottawa Senators – New York Rangers 3–2) Mats Zuccarello kunne notere seg for en assist da Rangers røyk på et nytt tap.

  • NTB
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det var hjemmelaget som fikk den beste starten i den canadiske hovedstaden natt til torsdag norsk tid. Etter fire minutters spill sørget Bobby Ryan for 1-0 til Senators.

Les også: Zucca avslører sine hemmelige triks

GIKK I ISEN: Ottawa Senators' Jean-Gabriel Pageau klarte ikke å holde seg på beina da han ble dyttet av Mats Zuccarello i første periode. Foto: Marc Desrosiers Reuters

Noen få minutter ut i andre periode fikk Mats Zuccarello og Michael Grabner det til å se lett ut da norske Zucca sendte pucken på tvers til Grabner, som utlignet for Rangers. Men gjestene fra New York lå bare likt med vertene i drøyt ti minutter før Senators igjen gikk i ledelsen etter en scoring fra Coby Ceci.

Forrige kamp: Zucca-mål holdt ikke for Rangers

Tredje periode var så vidt i gang før Zack Smith økte til 3-1. Scoringen ble registrert skarve åtte sekunder ut i perioden. Pavel Butsjnevitsj reduserte for Rangers etter snaut fem minutter, men laget fra New York klarte ikke å ta igjen Ottawa, og kampen endte altså 3-2 til vertene.

– Det er frustrerende at vi ikke får til det vi ønsker. Vi gravde oss selv ned i et hull, og var ikke i stand til å komme oss ut av det, sa Rangers' Marc Staal etter tapet ifølge New York Post.

Zuccarello var på isen i totalt 19.21 minutter. I tillegg til den ene assisten hadde han tre skudd på mål. Nordmannen står med 25 målpoeng (7 mål, 18 assist) etter 31 spilte kamper.

New York Rangers' neste kamp er hjemme mot Los Angeles Kings på fredag.

Alle resultater natt til torsdag:

New York Islanders – Dallas Stars 2-5, Ottawa Senators – New York Rangers 3-2, Detroit Red Wings – Boston Bruins 2-3 e.f., Vancouver Canucks – Nashville Predators 1-7.

Fikk du med deg denne fra november?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder