«Zucca» etter storspill og ny kontrakt med New York Rangers: - I ekstase

(New York Rangers - Nashville Predators 4-1) Mats Zuccarello (27) leverte varene i nattens kamp mot topplaget Nashville. Etterpå var det en glad «Zucca» som snakket ut om sin nye kontrakt med klubben.

Natt til mandag ble det, etter noen rykter om at han var på vei bort fra New York Rangers, klart at Mats Zuccarello (27) fortsetter i klubben med en årslønn på 34 millioner kroner.

Ett døgn senere var avbetalingen startet. «Zucca» strålte mot det beste laget i NHL, og hans to assist bidro til at Rangers gikk seirende ut av duellen mot Nashville Predators og vant 4-1.

Etterpå ble han kåret til banens beste.

Hockeybloggen: Fansen jubler for kontrakt

Da var det også dags for å prate om kontraktsforlengelsen med Rangers, en kontraktsforlengelse den norske hockeyproffen var særdeles glad over.

– Det er åpenbart her jeg ønsker å være, og jeg har lyst til å være en del av dette Rangers-laget. Dette er hjem for meg, og det føles godt å vite at jeg får fortsette i klubben. Det er jeg veldig glad for, og jeg er i ekstase, sier «Zucca» ifølge klubbens hjemmeside.

Også Ranger-sjef Glen Sather er fornøyd med at den 27 år gamle nordmannen og klubben til slutt kom til enighet.

– Det var harde forhandlinger, men vi møttes på halvveien og begge parter er fornøyde. Jeg visste at avtalen var i orden etter søndagens trening, og det føltes veldig bra, sier han ifølge den svenske avisen.

«Zucca» er ikke den eneste som har fått kontrakt med Rangers. Klubben hentet også backstjernen Keith Yandle (28) fra Arizona, og også han viste seg frem i nattens kamp mot Nashville.

– Han er sikker med pucken, talentfull og utrustet med et godt konkurranseinnstinkt. Til å være hans første kamp med et nytt lag var innsastsen hans mer enn godkjent, sier trener Alain Vigneault.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder