Rangers forlenget seiersrekken i Zucca-jubileum

(New York Rangers – Boston Bruins 4–2) Mats Zuccarello spilte sin 400. NHL-kamp da Rangers tok sin femte strake seier.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Rangers scoret sine tre første mål i løpet av seks minutter i den første perioden, og det holdt akkurat mot Bruins, som hadde overtaket mot slutten av kampen i Madison Square Garden.

Seieren over Bruins kom i Zuccarellos 400. NHL-kamp. Nordmannen sto ikke bak noen av nattens scoringer, og han var på isen i drøyt 15 minutter. 30-åringen har totalt 89 mål og 184 målgivende pasninger i sin NHL-karriere.

Les også: Zucca-assist da Rangers vant fjerde strake seier

– Vi er tilbake

Mats Zuccarello spilte i natt sin 400. kamp i NHL. Foto: Bruce Bennett AFP

Kampens første scoring kom etter snaut ti minutter da Pavel Butsjnevitsj satte inn 1- 0. Bruins' David Pastrnak utlignet kun 20 sekunder senere, men så dukket Jimmy Vesey opp og scoret to mål på 30 sekunder da det var spilt 15 minutter.

I 2. periode skapte bortelaget flest sjanser, men ingen av lagene fikk nettkjenning. Sisteperioden ble åpnet med Bruins-scoring av Patrice Bergeron etter snaut sju minutter. Nærmere kom ikke Bruins poeng, og New York Rangers' femte strake seier var et faktum da Rick Nash satte inn 4-2 i åpent bur åtte sekunder før slutt.

– Vi er tilbake, sa lagets stjernemålvakt Henrik Lundqvist.

– Det som ikke har fungert så bra for oss de første åtte-ni kampene denne sesongen har vi fått orden på, sa svensken til NHLs hjemmeside.

Fikk du med deg? Zucca i slåsskamp mot svenske

Managerens seier nummer 200

Seieren var også Alain Vigneaults 200. som Rangers-trener.

– Vi må fortsette å stå på. Det er ingen hemmelig at det er artigere å være på isen, å trene og reise når vi vinner og gutta ler. Vi vil fortsette å le når vi vinner flere kamper, sa Lundqvist som reddet 31 skudd i kampen.

Neste kamp går også i New York. Lørdag er det Edmonton Oilers som gjester Madison Square Garden.

Andre NHL-resultater natt til torsdag:

Minnesota Wild – Toronto Maple Leafs 2–4

Tamba Bay Lightning – San Jose Sharks 5–1

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder